Et nyt land, paradis på en mark og nye (hugger) sko

Roskilde – med dunk på

img_8940.jpg

Far, Mor og baby på Roskilde

Bare rolig – jeg har ikke født endnu. Jeg har sådan set bare været på Roskilde og selvom det var en noget tør (på alko-siden) en af slagsen, har jeg haft sympati tømmermænd, med min mand de sidste par dage.

Roskilde festival med baby i maven. Så har man prøvet det med. Det har faktisk været en ganske positiv oplevelse, omend det for alvor er en prøvelse udi afholdenhed, at trave rundt på en festivalplads, der mest af alt bare indbyder til, at man skal eskalere en brandert. Shit, hvor har jeg været misundelig på Robert og de 100.000 andre, der kunne svælge i store, kolde cocktails og skabe sig fuldstændig, helt og aldeles berettiget – åndssvage!

img_8936.jpg

Lejr in the making

img_8937.jpg

Vi havde, uden tvivl, Roskildes sejeste campingvogn

Jeg holdt ud indtil folk simpelthen var for langt væk fra rækkevidde og trak derfra stikket og livlinen tilbage til København. Ikke særlig sjovt at køre mod en tom, mørk lejlighed, når alle andre skifter sofistikeret stivert ud, med sejlende, symbiotisk, sanseløs koger. Suk – dumme svin!

img_8946.jpg

Barnets første Slayer koncert!

Når alt kommer til alt, er jeg glad for at jeg var med, det stykke af festivalen jeg orkede. Det har kun bekræftet mig i, at Roskilde Festival er det sejeste og mest befriende sted at være. Det har også bekræftet mig i, at min mand og jeg er det vildeste team. Selvom han var bragende blæst et par gange, hvor jeg var mere ædru end Sahara er hed, havde vi det stadig virkelig sjovt sammen og kunne sagtens gakke ud i fælles forståelighed. Det har også bekræftet mig i, at Mormor godt må komme over og passe barnet et par dage næste år, så jeg kan komme ned og bade mit legeme i sprit og røg, mens jeg råber uforståelige ting og danser til støvet står mig om ørerne.

img_8950.jpg

En af morgenerne flækkede jeg et par pizzaer sammen til folket – hvilken glæde de skabte..

Roskilde er fedt. Det er helt klart bare fedest når man ikke har en kærlighedsklump i maven, eller andre skavanker der gør, at man er nægtet at opbygge en promille.

img_8954.jpg

Næste år!!!

Nu er det atter hverdag. En ny en af slagsen for mig, der byder på sysler af forskellig art, inden vi sætter kursen mod det sønderjyske og børneferie, fra på lørdag. Nåh ja – og så er der forresten under en, én måned til termin. Gisp!

img_8955.jpg

Lørdag morgen måtte Robert give op. Jeg hentede ham i silende regn, bragte ham hjem, puttede ham i bad og fyldte ham med madder og Sopranos på sofaen. Jeg deltog selv i hele baduljen – hæ.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt land, paradis på en mark og nye (hugger) sko