Hvad skal barnet hedde?

Mama goes Roskilde

Traditionen tro drager vi igen i år på Roskilde Festival. Selvom jeg faktisk ikke synes programmet (igen) i år, er særlig imponerende, så vil jeg med. Jeg ved hvordan jeg får det, hvis jeg siger nej og vælger at blive hjemme. Hvis ikke jeg er på Roskilde, stræber jeg mod at være væk fra København i de dage, hvor festivalen står på. Byen forvandler sig jo til et spøgelseslandskab, hvor kun enkelte Palle’r trisser rundt. Nogle er til det – jeg er ikke.

Det bliver en noget anderledes oplevelse for mig i år, da jeg har tænkt mig at køre hjem hver dag og ikke kan drikke sjusser i solen med de andre. Når det så er sagt, så glæder jeg mig vildt. Roskilde kan bare noget helt specielt og jeg elsker at være afsted med Robert og holdet.

Der er desværre ikke så meget musik jeg er helt oppe og støde over, men jeg har selvfølgelig krydset lidt af. Jeg håber dog, at de disker op med noget vildere snart. Jeg mener, har i set Northsides program? Jaws!

LCD Soundsystem – selvfølgelig!

Tame Impala – dét bliver godt!

Tenacious D – fordi jeg tror det er fun

Wiz Khalifa – bare lige lidt

Action Bronson – måske

Kvelertak – fordi jeg har hørt de er vilde nok live

 

Og dem jeg glæder mig mest til…

The Minds of 99

Skal I afsted? Og hvad skal i se?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal barnet hedde?