Technodans på søm og en organ-tømt kat

En dame efter min smag

Nogle bloggere ér bare sejere end andre. Jeg har for nyligt opdaget Cana Buttenschøns blog, som jeg finder temmelig underholdende.

Noget af det vigtigste for mig, når jeg læser blogs, er selvironi. Generelt en egenskab jeg har brug for at spotte i andre mennesker, hvis jeg vel og mærket skal knytte en længerevarende relation til dem. Selvhøjtidelige og humorforladte mennesker er lidt som rosiner for mig. Unødvendige og slet ikke til at forstå!

Cana indeholder ingen af delene. Til gengæld har hun mere selvironi end der er rosiner i en pose müsli (which is a LOT). Jeg er særligt vild med hendes håndtering af hendes to drenge, Peter og Jens, som hun har med sin mand Thomas. Thomas, som købte guldsandaler til sin knægt, fordi det var dem han allerhelst ville have. Love it!

Anyways, hun postede for kort tid siden et indlæg der indeholdte ’10 ting jeg aldrig troet jeg skulle høre mig selv sige’ og her blev jeg kun bekræftet i, hvorfor jeg er så vild med hende. Endelig en mor der slår myten om at børn er guder på jord ihjel og som gør det med en dejlig portion gak ind over.

Tjek indlægget og Canas blog generelt ud her

Cana

A-MEN!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Technodans på søm og en organ-tømt kat