Hotpantsbeklædt Heksegalning vs. forstadsfinker

Dejlig dame og døde ruller

IMG_4144Lex, ik?

Jeg har battlet noget migrænehelvede hele dagen og har imellem et par lure bare nisset rundt i min egen verden.

Jeg har fået klasket vores nye familiemedlem i glas og ramme og nydt synet af rolige tilstande, frem for vores tetrispixelerede helvede, som før prydede vores stue.

Robert har været i Esbjerg hele dagen for at arbejde, og nu glæder jeg mig til han kommer hjem i vores lille, hyggelige ishus. Jeg har kastet mig ud i thai-, vietnamesisk-, hvem tæller stilen, da jeg har cravet det, det sidste stykke tid.

IMG_4150Pæne er de ikke (!!) – men jeg satser på de smager fantastiske

Resten af fredag skal bruges på at komme helt ovenpå, jeg skal nemlig til en, længe ventet ansigtsbehandling hos Arndal i morgen tidlig. I morgen aften skal jeg på date. Rigtig date med middag og teater. Jeg elsker weekend!

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotpantsbeklædt Heksegalning vs. forstadsfinker