Heksen anbefaler

Onsdags U-turn

IMG_5297De virker bare slet ikke. Minder mig lidt om sådan en støttesko man køber i en bandagist forretning

Nå. Opturs onsdagen tog lidt en drejning. Min frisørtid blev som sagt aflyst, de sko jeg havde glædet mig til at hente, var slet ikke som de skulle være og min sneakermojo var forsvundet, da jeg stod i slikbutikken for voksne. Slutteligt måtte Sarah aflyse vores aftale.

IMG_5299Jeg prøvede også dem her – men jeg fik bare ikke den der ‘svusj’ i maven, som jeg får, når jeg VED den er der – æv!

I stedet fik jeg fornøjelsen af en hurtig kaffe med min gamle ven Martin og som ekstra bonus havde Rob aftensmad med hjem fra yndligsstedet, Det Eksotiske Hjørne.

IMG_5296Flere steder i København har de sat cykelskilte op, ligesom man ser flere steder i Berlin. Det er mega sejt jo

Jeg sov af helvede til i nat, så jeg tænker at hoppe tidligt i seng og være frisk og klar til podernes ankomst i morgen. Der står skoshopping på programmet i morgen aften. Det er sidste chance, vi har for at få fikset ordentligt fodtøj til de små, til når vi skal til Østrig. Tænker at det ikke er helt forsvarligt at sende dem på bjerget i Converse?

Peace out peeps.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heksen anbefaler