Findes det lykkelige skilsmissebarn?

Fredags U-turn

IMG_4530Sol i face – yay!

‘Jeg skal bare træne, gå lang tur, drikke kaffe og chille hele weekenden’ sagde Ninna – i går kl. ca. 15.00. Kl. 06 i morges sagde hun noget andet.

Jeg mødtes med Sarah til kaffe og en enkelt kop vin i går efter work. Vi sad ved Torvehallerne og labbede sol i os. Nå ja, og stenede på alle dem, der tror vi er på Rhodos og at der er 40 grader udenfor. Slap nu af med shorts og hulkorte kjoler – bare lidt endnu. Efter jeg havde kysset Sarah farvel, mødtes jeg med en gammel makker, som jeg ikke har hængt ud med ALT for længe. Vi var til åbning af det nye Warpigs i kødbyen. Fint sted, absolut – men øl! KUN øl. Jeg er bare ikke en ølpige altså.

IMG_4536Se selv – bajør

Vi fik lidt mad og et par sjusser på Bollyfood og så smuttede vi på Llama hvor the sneakerqueen herself, aka. bosslady fra Naked holdte fest. Flere gamle venner blev genset og nye venner blev mødt. Det var virkelig sjovt, god musik og så er stemningen på Llama bare rar.

IMG_4531Den smagte af sur æblevanilje, men det er bedre end øl!

Da vi havde lukket mini Marokko og nægtet at tage på Sunday, var vi en lille håndfuld mennesker der tog videre for også at lukke Bremen. Derfra var der nogen der gerne ville have burger og det var en af de der aftener hvor alt bare var virkelig skægt. Vi lukkede og slukkede festen på Burger King (!) og så var det godnat til den her lille dame.

IMG_4540Jeg er sgu ret vild med det sted og så er der SÅ flot

Kl. 06 da jeg ramte min seng, synes jeg det var alletiders ide, lige at ringe til Barcelona og vække lejren dernede, til større fornøjelse for mig end for Hr.Robert tror jeg. 5 dage er bare nok! Nu må han godt komme hjem fra Romaland.

IMG_4548Der var loppemarked på Nørrebrogade. Jeg var lige ved at købe den der. Den er fin

Min dag har ganske vist budt på gåtur og chill, men træning er det ligesom ikke blevet til. Lige nu prøver jeg at mindcrafte noget sushi hjem i gården, så jeg ikke skal ud i den skarpe sol igen. Det virker ligesom ik’?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Findes det lykkelige skilsmissebarn?