Så tæt på - og så alligevel...

Onsdags optur

IMG_5286Gårsdagens skrivestation

Oooog så blev det onsdag. Den der biograftur jeg havde fantaseret om i går, blev slået til hjørne til fordel for tirsdags hjemmehygge, der bestod i en Robert der dabbede rundt og.. jeg ved egentlig ikke hvad han lavede, og mig der brugte hele aftenen på at sidde og skrive. Alt sammen kun afbrudt af kaffepause i gården og lidt højtlæsning ind i mellem.

I dag havde jeg en date med min yndlings saksehånd, der skulle have snippet mine spidser. Jeg er blevet klippet ved Kim de sidste 5-6? år og han er mesteren bag mit lange garn. Desværre er han blevet syg og jeg må vente lidt endnu.

Jeg skal ind i byen anyways. Jeg har nemlig et par sneaks liggende i Naked, som jeg har haft hede drømme om, siden jeg så dem på Instagram. Nu har jeg altså købt dem. Billeder kommer i morgen.

Slutteligt skal jeg mødes med musse aka. Sarah til aftensmad og catche op på den sidste måneds tjuhej. Det bliver egentlig en ganske glimrende onsdag.

Nå ja. Den søde dame jeg købte tasken af i Berlin er gået med til, at jeg kan bytte den til en mindre størrelse. Så tilbage med den store og vente endnu engang. First world problems!

IMG_5287Ordne Rob

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så tæt på - og så alligevel...