Pållelade og rødvin - uden skammekrog

Mrs.Tingleff aka. the lucky brat

IMG_4860Altså! Det der er udsigten, når man vågner om morgenen. Need I say more?

Jeg har egentlig aldrig været typen, der gerne ville have et sommerhus. Ligesom jeg heller ikke er typen der gerne vil have et hus. Hvis jeg gerne ville have haft et hus, havde vi nok købt et, i stedet for den lejlighed vi bor i nu.

Heldigvis har jeg giftet mig med en mand, der heller ikke nærer ønsker om egen indgang med have på den anden side. Det har han prøvet og var (heldigvis for mig), ikke ligeså attraktivt som at dele opgang med X antal andre.

IMG_2128Bare jeg ser billedet, får jeg sug i maven

Sommerhus cravings, eller ønsket om at have et sted væk fra byens summen, er ikke noget der kribler i mig på nogen måde. Hvis jeg gerne vil væk til mere ordnede forhold, end dem som Nørrebro byder mig, kan jeg heldigvis finde eksil hjemme hos mine forældre, eller svigerforældre i Sønderborg.

Det skal så lige siges, at da vi fredag aften kl. lidt i cocktailhour, sad med et glas rødvin og en cigaret og mæskede os i synet af rå klitter og en lille hare der bimsede rundt, blev vi enige om, at det ville være det fedeste sted at have et sommerhus, var man på udkig efter et. Vi tjekkede også priser, bare for sjov, på en af vores gåture. For ca. 2 af de helt lange, kan man få et mindre palæ med indendørs pool. Ikke at jeg ville vælge det, for man er jo af med mere end det par glimmer Loubous jeg har stående i skabet er værd, før man har fået varmet den der bakteriesump op.

IMG_2140Postkort material

Krøllen på mussehalen kommer her. Jeg er nemlig en heldig lille Heks (på mere end en måde, I know). Min svigerfar har, uden sammenligning- eller overdrivelse, nemlig verdens fedeste, hyggeligste, bedst beliggende og dejlige sommerhus, i hele Danmark. Vi må låne det når vi har lyst, det ligger (uden at lyve), på den hvideste sandstrand, uden sten (vigtigt) – og en eller anden dag, er det meningen at Robert skal arve det. Her er det jo så belejligt, at jeg er gift med ham der Robert og derved får æren af, også at have (endnu mere) glæde, af den glimtende perle.

IMG_3998Direkte fra haven og med privat trappe ned på stranden

Sønderborg er langt fra København. 3 1/2 times (3 hvis man har travlt!) kørsel og det er derfor ikke et sted man bare lige spontant brager ned til, med en frisk kande kaffe og en lun banankage på bagsædet. However, selvom jeg aldrig har ønsket mig et sommerhus og selvom der er langt derned, kan jeg ikke andet end at synes det er vidunderligt, at det sted jeg allerede har de bedste minder fra, kan blive ved med at være samlingssted og lykkeeksil for vores familie på kryds og tværs.

 IMG_2669I rest my case!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pållelade og rødvin - uden skammekrog