Musse-mokkasiner

Mrs.Tingleff’s list

Jeg er faktisk ret stor fan af at være gravid. Jeg synes det er vidunderligt at få en pause fra det pres jeg er god til at ligge på mig selv, hvad angår træning og være i form. Ikke at jeg har skiftet broccoli ud med snøfler, men jeg slapper noget mere af, end jeg plejer og træning kan tælles på én hånd i løbet af en måned. Jeg har affundet mig med, at jeg kommer til at tage en del kilo på, inden babyen lander til august. Jeg er heldigvis (lige på det her punkt) ret stædigt anlagt, så jeg ved, at jeg nok skal smide flæsket igen. I øvrigt er det lidt hyggeligt (omend scary nogle gange), at dele krop med en anden.

Det er heller ikke fordi jeg går og sukker på daglig basis, over ting jeg ikke kan, for det er alt sammen noget der alligevel ikke kan lade sig gøre – så hvorfor bruge krudt på det?

Men jeg siger jer det her… Når den lille er ude, så er der en liste der venter på at blive krydset af, og det er alt sammen ting som jeg glæder mig vildt til!

Sjusser! Sjusser sammen med min mand…. Åh, den der summen i kroppen efter den første fredagssjus

 

… og en liiille cigaret dertil!

 

Jeg skal ned til min blæk pusher og fyldes lidt op

 

Mit hår er blevet så mørkt! Det har ellers altid været lyst, men nu er det bare kedeligt. Jeg har ikke lyst til at farve det, men den her blonde Shampoo kan gøre underværker. Jeg venter dog til jeg ikke bager et menneske mere, da den helt sikkert ikke er uden kemi

Min krop skal strammes ind. Tilbage til Pump, med masser af vægt!

 

Min læderbukser griner hånligt af mig i skabet – de skal de ikke blive ved med..

Min lyst til kaffe forsvandt, da babypigen landede i sit lejemål. Jeg har hørt, at lysten vender tilbage, når babyen arriverer. Glædning..

At shoppe… til mig selv! I denne tid shoppes der næsten kun til babyen. Jeg gider ikke købe ting til mig selv, som jeg alligevel kan smide i kælderen om 5 mdr.

Jeg glæder mig, til jeg slipper for at tisse 35 gange på en dag. Især om natten er det slemt. Ja ja, så er der babyfodring i stedet, men det bliver rart med lidt afveksling

1 kommentar

  • Sara

    Det er MEGET federe at fodre om natten end at skulle tisse 🙂

    Tilgengæld synes jeg stadig det er svært at shoppe til mig selv istedet for arvingen! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musse-mokkasiner