De omvendte sofavælgere

Mr. & Mrs. Impulsiv Tingleff

ons2Den rigtige tegning

I går skrev jeg noget om, at vi hjemme hos os tenderer impulsive, ja? Nå, men det er impulsivitet fik sig lige en seriøs omgang ADHD, på en tirsdag eftermiddag.

Altså, Rob og jeg har længe talt om, at vi godt vil have et nyt badeværelse. Vi var så velsignede dengang vi flyttede ind for snart 2 år siden (gisp), at vi ikke behøvede at lave noget ved lejligheden. Man kan jo altid fixe ting og sager, men der var ikke tale om en Romalejr, der trængte til makeover. Derfor har vi heller ikke gjort andet, end at smukkesere hjemmet med sager og en klat maling hist og her.

ons3Hvad siger i hva’? Vores er bare musse lysegrå. *SUK*

Men det der badeværelse. Det ligner faktisk lidt noget fra en campingvogn, hvis man nærstuderer. Det dør så lige om lidt (!!)! Vi havde et par småærinder i IKEA, som vi gerne ville have fixet inden weekenden (ps. Tirsdag aften i IKEA – halløj!), så inden vi tog afsted, målte vi op og tegnede skitser. (Det vil sige – jeg gjorde det først – Robert gjorde det rigtigt. Kvinder!)

Så bom. Nu står der et byt badeværelse, der skal knaldes op i weekenden. Jeg kommer nok mest til at agere dobby for Byggemand-Bob, men det er jeg god til. Også at komme med saft og kager, når jeg fornemmer at Robotten kunne trænge til det.

Oveni projekt badeværelse har jeg så også kastet mig ud i, endelig at gøre noget ved ’det lille værelse’. Et rum der bare er blevet brugt til at smide ragelse ind i, men som jeg nu vil have gjort til arbejds/allemands hyggeværelse. Nå ja, så kom jeg også til at rode mig ud (ind) i at få styr på vores kælderrum, der sejler. Hvorfor?

ons4Dét der glæder jeg mig til. Et kæmpe spejlskab med maaaaser af plads. (Stærkt inspireret af min søster, der har det samme. Pretty!)

Selvom vi har verdens sejeste, dejligste, hyggeligste palads, synes jeg pludselig ALT trænger til en hånd. Men sådan er det! (er det ikke?) Lidt ligesom hvis man pludselig synes, at hele ens klædeskab minder om Gigi Fredie-Pedersens garderobe.

Krøllen på halen – vi har købt den der sofa. Den der vildt smukke, grå, store, lækre Bolia flyder, med egetræsben og mit liv er dermed fuldendt. Pffff, som om. Men min stue er snart.

onsIKEA. Jeg elsker det sted!

Weekend! KOM.NU, så jeg kan komme i gang med alle projekterne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De omvendte sofavælgere