Rosiner i chokoladen - på en fredag!!

Weekend i en ‘rigtig’ familie

IMG_8195

Fredag aften spiste vi frossen skyr til aftensmad. Ja ja, der var jo ikke små munde der skulle mættes med rigtig næring

Den her weekend er (endnu) en af de helt rolige. Jeg må sige, at selvom jeg virkelig savner at drikke et glas (okay en flaske) rødvin og ryge en cigaret dertil, så nyder jeg at få det hele med. Altså, ikke fordi Robert og jeg var konstant sendt afsted pre-preggo, men vi var ikke blege for at slukke tørsten i andet end vand… suk.

IMG_8201

Vi gik igennem Kongens Have på vej ind til byen. Jeg vil bo på det slot!!

IMG_8199

Røde læber, forår og happiness

IMG_8205

Robert bladrede, jeg chillede

Faktisk har vi jo børn i denne weekend, men hele lørdag var de på Fyn til noget fødselsdag på deres mors side og fredag havde de soveaftaler. Det gav Rob og jeg en dag til at dappe rundt for os selv. Vi startede roligt ud med morgenmad i køkkenet, mens solen tittede frem bag et par flødeskumsskyer på en blå himmel. Og så gik vi ud. Og vi gik og gik og gik og gik og gik. Hele 12 kilometer i alt faktisk. Vi nåede både forbi plademesse i Cinemarteket, ind i byen for at glo butikker, frokost, og Frederiksberg på hjemvejen, for den bedste kage i byen. Kl. 20 vendte rotterne retur og resten af aftenen blev brugt på ulvetema på DR2.

IMG_8207

Laks og hindbærsaft, yes please

IMG_8209

På Berthels får man de bedste kager. Her en Lemon marengs tærte. Slap off den var god!

I dag bliver ikke mere eventfull end i går. Robert vil ud og se om han kan gøre guldfund til plademesse på Amager, jeg vil gå en tur, sysle og bage en apple crumble cake. Den store surmuler i bedste teenage stil, fordi hun har fået nej til at tage toget alene til Borup og den lille skal på legeaftale.

IMG_8211

En af de der søndage hvor fløde i kaffen er tilladt

IMG_8210

Essentials

Det minder ret meget om weekend i en ‘rigtig’ familie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosiner i chokoladen - på en fredag!!