Mama goes Roskilde

Weekend snurretop

I fredags tog jeg en beslutning. En som var svær at træffe, men som viste sig at blive den bedste længe. Hele sidste uge kunne jeg mærke, at jeg ikke havde den samme glæde omkring at skulle i skole, som jeg plejer at have. Normalt er det noget jeg ser frem til og som er et dejligt afbræk fra arbejde. Men sådan havde jeg det slet ikke denne gang. Jeg ville hellere være hjemme. Nyde en hel weekend uden planer og bare gøre hvad jeg havde lyst til. Så det besluttede jeg faktisk. Og herregud, næste år, eller når jeg starter op på skolen igen efter orlov, kan jeg bare snuppe modulet der. Ingen stress.

vær2

Det bliver det hyggeligste værelse

Min beslutning resulterede i den bedste weekend, og jeg fortryder ikke et sekund. Hele fredag brugte jeg på at male kommoden til babypigen. Jeg var i Stof2000, for at finde stof til 2 opslagstavler jeg har ombetrukket (viser i et andet indlæg) og så nissede jeg ellers bare rundt og ordnede. Lørdag malede jeg lille abens værelse, så det nu står helt blitz. Jeg brugte tid på den blå avis (ELSKER det sted) og fandt den fineste, lille bænk til værelset. Min søster var forbi med store Vigga og lille Sigurd og så stenede jeg House of Cards på min sofa, i harmonisk tosomhed med tonserbabyen. Min mand var ude og sprut besudle sig, så jeg spoonede med hr.pølse, som vist nok bliver fast inventar i dobbeltsengen de næste 19 uger. Stor tak til søster Stinne for udlån.

Sådan er satan der. Den er god, kan jeg sige jer

Søndag hev jeg mit lille omvandrende værtshus med ud til morgenmad. Der er noget enormt hyggeligt ved sådan en bagstiv kæreste. Især når man selv er helt på toppen og dufter af nyvasket havfrue (læs: jeg savner at lugte lidt af 3 flasker rom en søndag morgen). Vi indtog en overdådig morgentallerken på, ja, fuck – jeg kan altså ikke huske hvad det hedder. Men det ligger på Islands Brygge og det var ret godt. Skal nok lige finde navnet. Efter det rullede vi til Dragør for at hente juno sengen hjem til den lilles værelse. En juno seng som Robert selv sov i som barn – hvor fint er det lige? Den har sidst været frekventeret af Mads, Robert søsters yngste knægt. Nu står den hjemme hos os på babypigens værelse og jeg siger jer det er fint. Vi var også lige et smut i Glostrup, for at hente den førnævnte lille bænk. Dagens udflugt blev rundet af med thaimad, efter spritterens ønske, på Pornsak – det bedste thaisted i København.

morgen

Der manglede bare lige lidt sødt, ellers helt perfekt

vær

All in all den bedste weekend jeg kunne ønske mig.

Faktisk er jeg blevet så hooked på frihed, hjemmeprojekter og små udflugter, at jeg har valgt at holde fri i morgen, så jeg får en hel uge til at nisse i. YEAH!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mama goes Roskilde