Jeg har brug for hjælp (ilands hjælp)!

Forårs fornemmelser

N

Smukke mennesker. Det er fredag – min yndlings dag. Det er også dagen, hvor Robert og jeg vender snudeskaftet mod Sønderborg, i det sekund klokken slår 15.00 dut! Alt er pakket og klar og jeg glæder mig både til køreturen derned, og til alle gode de gode ting der venter, de næste 3 dage.

Næste weekend byder atter på skole og det gør weekenden efter den også. Jeg kan godt mærke, at mit fokus er alle mulige andre steder lige for tiden, hvilket gør det svært for mig, at få læst alt det jeg skal. Faktisk er jeg i dialog med min lærer, om hvornår det er smartest i forhold til undervisningen, at jeg går fra på orlov. Der er mange der ikke forstår, hvorfor jeg ikke bare bliver ved, selv når babypigen kommer. Svaret er enkelt; det vil jeg hverken byde babyen, skolen, mig selv, eller Robert. Nu har vi kæmpet for at få den lille pige, så det har jeg tænkt mig at nyde til fulde. Skolen render ingen steder, det gør hendes babyår til gengæld. Desuden er jeg ret sikker på, at jeg ikke ville kunne holde fokus på undervisning 2 weekenden om måneden.

Påsken hvisker også i det fjerne. Vi har de små i år, så det bliver ikke til en rejse, som Rob og jeg normalt ellers plejer at gøre i de dage. Måske tager vi til Sønderborg, men jeg har også lidt en drøm om bare at være hjemme og nyde en lille uges fri, uden nogen planer overhovedet. Hvor tit sker det lige? Tænker at jeg kunne nusle med den lilles værelse, gå ture, læse bøger, flade ud og bare være lidt sammen.

Forår – det kan bare noget helt særligt, ik’?

2 kommentarer

  • Emma

    Hej Ninna! Jeg har brugt hele weekenden og lidt til på at læse din blog igennem. Selvom jeg er ung og hverken har børn eller bonusbørn er jeg vild med den! Jeg glæder mig til at følge med fremover 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har brug for hjælp (ilands hjælp)!