Vinter-venlig helt ind til marts

Vågn op lille hjerne, luren er forbi

ons2Farvel elskling. Du var så god ved mig!

Nosserøv! Æhsj! Der er nogen der har stjålet min cykel! Ja, min fine, røde cykel som ikke engang var et år gammel. For fanden – hvorfor kan man ikke lade folks ting være i fred? Mest er det bare latterligt irriterende, for nu skal jeg til at bøvle med at købe en ny og tid er ikke det jeg har mest af, i de her dage. Det betyder samtidig også, at jeg er afhængig af bilen og det hader jeg. Jeg har en del aftaler rundt i byen i denne uge og det der med at finde parkering til en Passatskude, er bare ikke altid det letteste. Selvom jeg elsker vores nye bil og den er fantastisk lækker at køre i, kan jeg nogle gange savne min lille Fiat500, når det kommer til parallel parkering og handyness.

NÅ! Ugen ræser afsted som var det et marathon og jeg halter efter med tungen ud af munden. Mine skolebøger er så småt begyndt at dumpe ind af døren og i bedste Anders And stil har jeg flere gange tænkt: GISP! Jeg skal læse meget – virk’li’ meget. Til næste gang jeg skal på sexolog uddannelsen, skal jeg have læst 5 moppedrenge og jeg er ikke engang startet på parterapeuten endnu. Igen. GISP! Heldigvis er Robert også i gang med uddannelse. Han er ved at læse til kognitiv psykoterapeut og sveder også over bøgerne. Faktisk er det vildt hyggeligt at holde hjemmeskole om aftenen med stearinlys, computere, læsning og skriblen. Jeg vil hellere dét, end jeg vil stene flimmer og læsestoffet er jo mega spændende.

onsMit liv de næste 2 år

Sideløbende med studieliv har jeg også et fuldtidsarbejde at passe, nogle venner der skal plejes, en krop der skal tæskes og i morgen er det tid til øgleankomst. Jeg trænger til en stor sjus! Den må jeg desværre vente med, indtil næste fredag, hvor jeg skal på date med min mand – og ja, lige nu tæller jeg dage!

ons3Tænk, det føles allerede som 2 år siden det der?!

Det er godt nok det her. Det er rart at være i gang igen og jeg føler faktisk lidt jeg er vågnet fra en dvale jeg har kokset i, i et par år nu. Altså bare det der med at fordybe sig i noget og blive klog(ere) på et emne – hej indtørrede hjerne, vågn lige op.

Det er fedt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter-venlig helt ind til marts