Derfor er mænd utro - min bare ræv!

Vinter-venlig helt ind til marts

Jeg er ved at være nogenlunde klar til vinter – altså rent gear-mæssigt. Planen er at være rustet til en masse kolde måneder og gøre det lidt mere behageligt for mig selv, end jeg ellers plejer.

vinterSeje altså!

De sidste mange år har jeg faktisk ønsket mig et par ’voksen’ støvler, men har ikke fundet de helt rigtige…. Før i år. De klassiske Doc Martens støvler med et twist, viste sig at være præcis dem jeg har ledt efter og blev samtidig til en fødselsdagsgave fra mine forældre. Jeg skal lige justere mig til dem, men vi bliver rigtig gode venner kan jeg mærke.

vinter2Benetton klassisker

Min vinterpressening fra sidste år, må desværre se sig besejret. Jeg har fundet en super sej dynejakke fra Adidas, som selvom den er stor, formår at få min lille krop til at fremstå nogenlunde flatterende. Og så er den varm, som kun en dyne kan være det om morgenen, når uret ringer kl. bæ. Det var sådan set også det der var hovedformålet. Jeg fryser, rigtig, rigtig meget om vinteren og kulde gør mig bare ikke til et godt menneske. Så i forsøget på at formilde omstændighederne, tænkte jeg at varmesikre mig selv (og mine omgivelser).

vinter3Jeg er så glad for den her! Perfekt til at cykle i

En anden klassiker jeg støder ind i hver vinter, er manglen på varme trøjer. Det lykkes mig bare aldrig at stacke ordentligt op. Jeg har dog gjort et forsøg i år og er endnu et skridt tættere på at være venlig helt ind til marts.

vinter4Så god til både jeans og kjole

Nu mangler jeg bare en skål risengrød med tyk skorpe af kanelsukker og smørbad, til at holde mine indre kødstykker varme. Jeg har på en måde mere tiltro til vinter i år.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er mænd utro - min bare ræv!