Skildpadden melder alt godt

Kold tyrker og varm brite

PåskegokApropos påske. Tjek lige den der reklame på EDC’s vindue. Wauw!

Det er ikke altid at overskuddet er i top, vel? Sådan en uge har jeg lidt, kan jeg mærke. Det er nok kombinationen af en særdeles koldhjertet tyrker, efter sommerhuseksil i sidste uge, det her keeeedelige grå vejr og lang udsigt til næste rigtige ferie. Faktisk kan jeg godt skamme mig lidt over min ilands-træthed. Altså, hvilket uforskammet luksusproblem at være beat efter en ferie, og have svært ved at overskue ventetiden, til man igen skal på eventyr?

Når det så er sagt, kan jeg ikke andet end at være blåviolet af misundelse, over at min mand om små to uger drager til Barcelona i 5 dage. Bevares, der er kun 2 måneder til jeg selv har en date med London – endda i maj hvor det gerne skulle være lunt, men lige nu er mine arme bare alt for korte til at nå derhen.

Smuk himmelMangler lidt den udsigt der

ANYWAYS! I næste uge har vi heldigvis lidt påskefri. Vi har de små hele ugen og det er derfor en oplagt mulighed at drage på Sønderborgsk visit og genforene familier. Det bliver hyggeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skildpadden melder alt godt