Det mindste kammer

Alt hvad du vil have – lige her

Hej weekend. Farvel weekend. For helvede hvor går det bare alt for stærkt!

Jeg havde den (indtil videre) bedste weekend i 2016 og jeg ville ønske den kunne vare for evigt.

8

Pæn mand – pæn sjus!

Fredag skød vi i gang med en tur på altid dejlige, Kul. Normalt ville vi jo have startet med sjusser og musik battle i køkkenet. Normalt = pre-preggo. Det blev modificeret lidt til at Robert startede med en sjus og jeg kiggede sultent på. Jeg har faktisk ikke hungret efter hverken sprut eller cigaretter, da jeg indtil for ca. 14 dage siden, var for træt til at hæve et glas til munden. Men øh, jeg kunne have bundet en flaske whiskey og kæderøget en pakke røgsøm i pendulfart, da vi stod der i vores hyggelige køkken.

4

Jeg havde taget glimmer og nitter på.

9

Jeg siger jer – den sjus jeg fik på Kul var overdådigt god (helt sikkert bedre med lidt vodka i, men…)

5

Først små hvedeknopper med løgkompot

1

Så kød, kød, kød og gode sager

6

Og til slut, banansoftice med karamel og cumble. YUM!

Nå, men inden middagen tog vi på Noho for en jomfusjus. Mærkeligt sted, som ingen af os helt forstod. Det var lidt kaotisk og kunne ikke helt bestemme sig for, hvad det gerne ville være. Kul derimod – dét forstod vi. Bedste stemning, fantastisk mad, gedigne sjusser (også dem uden alko), top service og overdrevet, fed musik. Vi havde nogle gode timer, inden vi krøb hjem i gården til re-run af X-faktor. Perfekt aften.

Lørdag stod vi op da vi vågnede og hoppede hurtigt i bilen for at finde noget morgenmad. Det var med at tanke godt op, da formiddagen stod på babyshopping. Heldigvis var det faktisk ret smertefrit og en hyggelig oplevelse, som gik lettere end nogen af os havde turdet håbe på. Efter indkøb til den mindste, havde vi en date hos min veninde Anna, der rejser til London om 1 uge – i et halvt år. Der var dejlige forfriskninger og søde mennesker, som berigede min lørdag.

7

Vi nappede ‘Kære Børn’ i Valby. De var så søde til at hjælpe og der var PLADS!

Resten af dagen brugte vi på noget barnevogns tjams (mere om det i et andet indlæg) og på at se Grammy i hed affære med en hjemmelavet burger.

Søndag blev jeg vækket af min søde mand, med hvem jeg havde en træningsdate. Jeg var trættere end Sarah Jessica Parkers bryster, men jeg ville med, så jeg slæbte mig op og i træningstøjet. Det er jeg rigtig glad for jeg gjorde, for det var dejligt at bevæge flæsket lidt. Robert blev og tog et pass mere, så jeg gik hjem fra Frederiksberg imens jeg havde min mor i røret til hyggeligt snik-snak. DEJLIGT med sol og blå himmel i går.

3

Det perfekte morgensæt

Hjemme lavede jeg god morgenmad til Rob kom hjem og senere på dagen cruisede vi en tur til Dragør, hvor Roberts søster bor. Det der med at tage på spontan søndagsvisit gør man altså for lidt. Det var jo så hyggeligt bare at sludre helt uformelt over en kop kaffe i en times tid. (Nåh ja, som bonus var der friskbagte pølsehorn og drømmekage. Flomme var glad).

2

Kan i se hvad det der er? FORÅR loading.

Egentlig ville vi have været i biffen, men vi droppede det til fordel for dejlig mad og ’Bedrag’ i hytten. Jeg ser den der serie, hvilket jeg ikke helt forstår hvorfor jeg gør, for jeg synes det er det arveste gøgl!

10

Min gamle ven var også ude i går

Og således, vupti og farvel weekend. Heldigvis byder min mandag eftermiddag/aften på gensyn med længe savnet Maria, som jeg glæder mig til at bruge timer med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det mindste kammer