Heksekedlen koger
Her er de så – grynene. I den lille abehånd
Nå. I går modtog jeg som sagt mine kefirgryn. En lille bitte pose, fyldt med noget hvidt snask, jeg helst ikke vil sige, hvad mener mest om. Ingredienserne til opskriften er forholdsvis simpel og det eneste jeg manglede for at komme i gang, var sådan set økologiske, frosne bær. Og et par flasker at brygge eliksiren på.
Jeg kastede mig ud i processen, efter at have indkøbt manglerne og nærlæst opskriften ca. 116 gange. Af en eller anden årsag virkede det mega besværligt, selvom det i praksis var temmelig simpelt. Jeg var bare så bange for at gøre noget forkert, af frygt for at drikken ikke falder ud som den skal.
Men nu står den altså og ’koger’. Den skal stå på hylden indtil lørdag, hvor grynene skal sorteres fra via si og startes forfra i en ny flaske. Derfra er der så stadig en 14 dages tid, indtil jeg har et færdigt drikkeklart produkt.
Her står den nu og hygger sig, indtil på lørdag
Ps. Hele natten har jeg drømt om slimede gobbelgryn og farvestrålende cocktails. Crazy kefir living!
Ingen kommentarer endnu