Du har ret til ikke at udtale dig, alt hvad du siger, kan blive brugt imod dig...

AA og gokkeand

IMG_1372

Der findes virkelig mange sjus billeder på min computer

Åh, den der lørdag morgen hvor man vågner uden kødsår i munden og uden fornemmelsen af, at være blevet brugt som boksebold af små dværge, hele natten. Læs; lørdag morgen uden tømmermænd – I LOVE YOU! For at være ærlig er jeg ved at være fyldt op, af arrangementer hver weekend, om end det er sjove selskaber og sjusserne bedøver så dejligt (Wow?!). Jeg kan mærke på min krop at den bliver træt og slatten, af ugentlig promille afstraffelse og det tager mig længere og længere tid, at prøve at agere normal efter drukkenskab. ’Så lad’ vær’ at drik’ sjusser når du er ude’ – spis klidkager i stedet for sovs, juleaften! Det sker jo ikke. Er jeg ude til fest der inkluderer sjusser, så drikker jeg dem – og bøder senere.

IMG_0965 IMG_1368

M-A-N-G-E

Nå, never the less. Denne weekend og de to næste står den på fødselsdag, kandidatfest og julefrokost. Derfor må jeg transformere min lever om til en svamp, styre mit madforbrug (pivsel) i løbet af ugen, plyndre en helsekost forretning for vitaminer og give den en ekstra røvfuld i fitness konservatoriet. Planen efter de 3 forestående weekender, er så at melde mig ind i en privat form for AA, hvor Robert skal agere sponsor (måske jeg skal revurdere dén del af planen) og ellers holde mig tørlagt indtil … måske juleaften, hvor de der sukkerkartofler, den lille gokkeand (altså, den siger gok sådan en, ik?) og flødegrøden med ris, skal have baghjul i rødvin og sovs. Det bliver fremragende.

IMG_2531

Virkelig mange (jeg stoppede med at tælle ved 30. Er det for mange)?

Apropos træning. Min mand og jeg hár statueret gode eksempler i dag og stod således op kl.8.15, for at tage over og flå i jern. I Fitness.DK, forståes! Nu står den på morgenmad med de små, inden turen går ind til Mordor, aka. København K, for at finde gave til Roberts lillesøster og måske en lille ny klud til undertegnede, så jeg kan forsøge at outshine mine lækre damer senere i aften (som om!).

IMG_2628

Speaking of at outshine – da jeg bladrede mine billeder igennem, fandt jeg det her. Kender I det hvor man bliver klar over, at man har lidt for meget tøj, når man pludselig tænker ‘hmm, hvor er dén’.? De der shorts – de skal da findes 

Kl. 16 skal jeg mødes med Sarah, til en pre kop vin, inden den faktiske vin runde hos Anna. Det bliver en god resten af dagen.

Jeg har i øvrigt bagt en cheesecake til fødselsdagen i aften. Jeg er ikke til cheesecake, faktisk hader jeg (stærkt ord, I know) ost. Men dén her. Ooooh, dén her. Jordbær cheesecake med bastogne bund. Jeg siger jer, den dræber.

IMG_2904

Normalt kan jeg spise viiiirkelig meget kage. Men den her kræver flere dages faste, hvis man skal klemme 2 stykker ned

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du har ret til ikke at udtale dig, alt hvad du siger, kan blive brugt imod dig...