Fra én perle til en anden

I’M BACK!

IMG_6067Jeg elsker at flyve med Alsie. Man kan jo bo på det stykke benplads man har

Oh yes. Jeg er tilbage i København og det er vidunderligt. Jeg landede til en godt lun, velduftende og lækker lejlighed. Skørt hvordan alting lige pludselig ser helt anderledes ud, bare fordi man kommer ud og ser på lidt andet. Også lidt skørt at være alene lige pludselig, når man har været intenst sammen med sin lille familie i halvanden uge.

IMG_6082I RIGTIGT tøj og MED stylter – som jeg måtte smide efter en tur op og ned af 3. sal til øjenlægen. PISSEPIS hvor er jeg træt af den ankel!

Jeg måtte sætte vækkeuret i morges, da jeg havde en date med en noget brutal øjenlæge. Jeg har haft en talgknop i øjet, som kun er blevet større og mere irriterende. 5 minutter, lidt aggressiv prikken med en nål, efterfulgt af snit med skalpel og vupti – så var den væk! Efter det drønede jeg ned på Europa og fik lidt morgenmad, sammen med alle de andre modetosser. Der er jo modeuge nu og det betyder at alle dørene fra Narnia åbnes og frem pibler det med fantasidyr og skøre væsner. Al ære og respekt for mode og gakhed, men nogle gange er det som om, at det bare skal være gak for at være fashion.

IMG_6074Farvel dumme, irriterende dimsedummerik

Nå, tandlæge fik jeg også overstået med 0 huller og slutteligt fik jeg klappet det internationale kørekort jeg skal bruge til US turen, af.

IMG_6086Hyggeligt morgensæt

Nu nyder jeg en eftermiddag i mit elskede køkken, mens vaskemaskinen snurrer og Tony Joe White underholder. Lidt senere har jeg en meget tiltrængt kaffeaftale med Maria og så skal resten af dagen bruges på, at slå Jussi’s Marco effekt ihjel. Gab hvor har den været kedelig.

IMG_60930 huller og pæne tænder – som godt kunne blive pænere, hvis jeg begynder at bruge elektrisk tandbørste. Det gør jeg så, fra nu af!

I morgen står den på vridning af hjerne hos psyko og så må jeg hellere få fyldt vores gabende tomme og kedelige køleskab, inden de 3 aber returnerer til hulen. Hvilket jeg faktisk virkelig glæder mig til. Vores lejlighed er alt for stor til kun mig.

IMG_6094LA driving, BABY!

IMG_6075

Ikke så mærkeligt at man savner de andre, når man får det her billede i går aftes, hvor jeg lå og suttede på et stykke knækbrød!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra én perle til en anden