Rygende rebeller

Beriget burgerbasse

IMG_3882Startkit – perfection

Hvorfor er det allerede søndag? Og hvorfor er klokken allerede næsten 14?

Indtil videre har det været en helt fantastisk weekend. Fredag efter træning fandt Robert og jeg ret hurtigt nirvana i form af vores eget køkken, som vi transformerede til en lille fest hule. Det var så hyggeligt at drikke sjusser, ryge cigaretter, battle musik og sludre. Faktisk så hyggeligt, at vi var lige ved at misse vores reservation på restauranten.

IMG_3888SO, SO good!!

Heldigvis kom vi ud af døren og fandt Kul – stedet hvor vi skulle spise. Det var simpelthen så godt. Lækker mad, vidunderlige sjusser, god kaffe og overdådig dessert. Krymmel på cremen var det musik de spillede. Det var som en lille fest, hele middagen igennem. Vi lukkede stedet og hookede op med en af mine gode, gamle venner, som jeg ikke har set i forever. Derfra tourede vi barer, inden vi driblede hjem ved 3.30 tiden. Fulde. Temmelig fulde!

IMG_3891Bedste dessert jeg længe har fået

Lørdag blev brugt med morgenmad på Tommis Burgerjoint. Et sted vi har haft lyst til at besøge siden i sommers – og det var bestemt ventetiden værd. Do it! Ellers provianterede vi alt det vores sprit besudlede kroppe havde lyst til, og så campede vi i stuen resten af dagen. Det var den hyggeligste dag – fuld af mad, kærlighed og film.

IMG_3911Virkelig god burger – pomfritterne kunne have været bedre

I morges slæbte vi os over og nev en dobbelttræning. Det var ledt og at sige jeg ikke gad, er den ondeste underdrivelse. Nu er det dog ret rart, at vi gjorde det. Eftermiddagen bruges på tøjvask og dabben rundt, inden bif kl. 17.

Jeg elsker de her weekender.

IMG_3892LOVE!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rygende rebeller