Glad Gnoms Gris

Rygende rebeller

RØG

Det er bare så pisse hyggeligt at ryge, altså

Okay, hvis jeg var happy Jack i går, er jeg lalle laks i dag. Solen skinner STADIG, og det gør mig sprællende springagtig, omend det er så rasende koldt at jeg var sikker på, der gik koldbrand i mine ben på vej til work i morges.

Når jeg har tygget mig igennem arbejdsdagen, har jeg lige en løbesession og lidt mavetræning jeg skal gennemgnave – men så… når kl. slår 17.00 påmonterer jeg en sjus i min ene hånd og en cigaret i den anden. I mit køkken. Sammen med Rob. Til lyden af et eller anden højt.

Mit frivillige, ufrivillige rygestop har varet ved, og jeg har nu ikke røget i 3 uger. Jeg skænker det faktisk ikke rigtig en tanke – før jeg tænker på sjusser. Sjusser og cigaretter hænger sammen som siamesiske tvillinger, og en operation ville være fatal. Derfor degraderer jeg nu mig selv til festryger, med bedste samvittighed. Jeg kender en anden der også glæder sig til at suge i raketten. Mr.Robert himself. Han er nemlig også stoppet med at ryge. Det har helt klart været meget sværere for ham, eftersom han røg mere end jeg gjorde. Men han har fandme været sej. Han tog den ultimative kolde tyrker og kvittede fra den ene dag til den anden – respekt! I aften holder han, ligesom mig, pause fra afholdenhed og sammen vil vi agere rebeller, der har tænkt sig at ryge i KØKKENET, som i INDEN DØRE. Crazy living!

Rygende Rob

Hello Mr.Pretty smoking man

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glad Gnoms Gris