Én undres

Glad Gnoms Gris

Ninna og Rob

Fra en af de maaaange ture på sjustogt med Rob

Solen skinner!!! Det gør så meget ved mit humør altså. Selvom jeg er en basket bæver (træt ja), har jeg antydning af sværmende sommerfugle i maven og meget lettere til glad mund.

Jeg overlevede dobbelttræning i går, selvom det var virkelig fristende at hive Rob med ind på sofaen, i stedet for ud i kulden og over til muskeltæv. Jeg fik i øvrigt også bestilt tid ved min yndlings tatovør, der er gået i gang med at tegne næste projekts motiv. Mega glædning til at se resultatet jo.

I aften står den på svedningstræning og så har jeg en date med de sidste 100 sider i min bog, min sofa og en tidlig lang lur. Jeg skal død og pine være veludhvilede Vivi i morgen aften, hvor jeg skal ud og gøre mig til overfor min mand og de der ca. 150 drinks der står mit navn på.

Lørdag skues i kikkerten, med lige stor glæde som morgendagens private party for 2. Det er længe siden vi bare har haft en weekend uden planer, børn, pligter eller gøremål og det skal udnyttes som billig polsk arbejdskraft. Det omhandler noget med en snasket burger med fries on the side, bland selv snoller til posen sprækker og alt andet min krop måtte begære. Hen af eftermiddagen står der 2 pladser i Imperial og venter på at husere vores burgerbefængte kroppe, mens vi (forhåbentlig) skal klaske os på lårene af grin til Mænd og Høns. Det kan jo kun være godt, hva?

Burger

Nujsh den ser spitze ud!

Søndag starter med træning og… tja, who knows hvad der så skal ske.

Glad gnoms gris!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Én undres