Farvel Henning presenning

Vigtig viden, ligegyldig info

the_little_book_of_witchcraft_sign_witch_witchcraft_spells_charms_68c61a23Måske jeg udgiver en samling en dag?

Jeg tænker at vigtig viden, ligegyldig info bliver en fast ting her på Heksen fremover. Altså ikke hver uge, men med jævne mellemrum. Alt mellem himmel og heksehoved vil blive luftet her.

– Jeg tror måske mit højre øje begynder at kræve briller. Jeg kan bare virkelig ikke forene mig med tanken om, at skulle være brille/linse typen. Jeg kan blive direkte hidsig på mine solbriller efter 2 timers montering på mit hoved.

– Jeg glæder mig mere end gin og tonic passer sammen, til at få vores nye bil om en uges tid

IMG_0837Roberts brille på mit face. Jeg ved ikke helt…

– Nogle gange får jeg lidt lyst til at klippe mit hår skulderlangt og være sån’ lidt pandehårs/pjuske typen, men truslen fra Robert om skilsmisse hvis jeg gør det, afholder mig fra det (phew)

– Mit frivillige ufrivillige rygestop fortsætter. Men shit hvor jeg elsker at ryge. Kan man overhovedet lade værre, når man drikker rødvin?!

– I mit Krøniken eventyr bliver jeg helt misundelig på damerne der dengang gik hjemme og passede børn, med curlere i håret og florlette natkjoler. Rygende, med røde læber og røde negle. (Ja jaaaah – men det ser rart ud)

– Jeg er begyndt at være lidt nervøs for min manglende trang til at købe nyt tøj. Den er væk! Gone, puf, pist – borte. Måske er jeg syg?

IMG_4107Lækkert set-up. Any day

– I går da jeg var til ansigtsbehandling, brugte hun indimellem et varmet håndklæde der duftede helt vildt af citrongræs. Det eneste jeg kunne tænke på, var en sjus jeg engang fik der duftede lige sådan. Resten af behandlingen havde jeg så lyst til at drikke mig sviller og ryge cigaretter hele natten. Har man et problem når den slags udløses af et duftende håndklæde i face?

– Jeg elsker mig selv for at have nosset mig sammen til at male den store is. Den gør mig glad hver eneste dag

– Apropos maling. Hvem kender en maler, der kan give vores lejlighed en klat, mens vi er i Berlin. Jeg orker på ingen måde at give mig i kast med projektet fra egen hånd!

 – Tænker på om den usle tyv der har hugget min træningsmotivation er sød at give den tilbage? I det mindste bare dele?

 – Tripper over, at vi snart er midt i april? Liiiidt mindre fart, tak!

 – Kaj Holger aka. faren i Krøniken aka. IP fra Rejseholdet – mon der er lavet en klausul om, at han bare skal have beige på i samtlige roller? I ain’t pretty, det er det bare ikke!

IMG_4135

Kan I måske blive trætte af den?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel Henning presenning