Høj femmer for sviende ærlighed

Vigtig viden, ligegyldig info

the_little_book_of_witchcraft_sign_witch_witchcraft_spells_charms_68c61a23

– Piger der fylder 25 skal holde op med at skrive ‘fejrer min 21års fødselsdag for 3. år i træk’. I det hele taget skal folk holde op med at degradere deres alder. It a’int sexy!

– Apropos alder. Næste gang jeg fylder år er det til 31. 31? Det er da et skørt tal..

– Hvis jeg skulle vælge mellem Sex and the city og Californication, er jeg efterhånden ret sikker på at jeg ville vælge det sidste. Har i set den? Altså mere end 2 gange? Jeg kunne blive ved. Og ved.

– Roskilde festival er næste weekend. Tinderbox er denne weekend. Jeg skal det første, ikke det sidste. Jeg fortryder jeg ikke skal det sidste. THAT PROGRAM?!

– Jeg glæder mig som supermarkeder glæder sig til at kunne starte julen i august måned, til at køre på de tyske motorveje i vores nye bil.

– Måske jeg har sagt det før, men nu gør jeg det igen. Den der ting med at putte lakrids i alt der kan spises – kan vi stoppe med det nu? Det er jo ikke til at opstøve en flødebolle, uden den skal være snasket til med lakrids.

– Stopper børn virkelig med at lege som 9årige i dag? Den mindste ønskede sig ikke ét stykke legetøj til sin fødselsdag og hvad jeg kan forstå er det ret normalt. Gid fanden havde de ipads!

– Jeg er ret overbevist om, at jeg har et cornflakes afhængigheds problem. Jeg kan snildt kværne en hel pakke, når jeg først går i gang. Jeg gør det ikke! Men jeg kunne godt.

– Den der dollar. Hvem sparker den i bund igen snart? Jeg skal faktisk til The States om knap 2 måneder og jeg havde tænkt mig at bruge vulgært mange peng.. dollars. Men hvis den fortsætter med at stige, kan det godt være jeg lige skal revurdere min shoppingliste. Shitfuck!

– Apropos dyre tilstande. Man skulle have været advokat, hva? Rob og jeg har aldrig fået fikset testamente/ægtepagt. Det koster jo lige så meget som en flybillet til Mauritius. Svin.

– Vores kok ude på work holder ferie. Det betyder at vi har ekstern madordning på, som så har valgt at servere kage – hver dag. Hold dog op med det, når man er en ynkelig kagesvag (småkvabset) sjæl.

– Jeg er blevet ret glad for at gå sent i seng. Det resulterer i, at jeg hver dag bliver mødt med ‘er du lidt træt i dag Ninna’? Findes der nogen mere nederen sætning? Og det var nej!

– Bloggersdelight har spurgt om jeg vil være månedens plusblogger for juli. Det har jeg (mastododinsk) ret meget optur over.

– Synes I egentlig at de her indlæg er mest underholdende, eller mest irriterende?

– Hvis I synes det sidst, kan I så ikke lige sige til – så skal jeg nok stoppe. Måske.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høj femmer for sviende ærlighed