Skal, skal ikke?

Weekend fest

man1Så hyggeligt at se ind i køkkenet

Hej mandag morgen. Farvel ferieliv. (Indsæt vræl, hulk, snot og skrig her).

Jeg sørgede for, at min weekend blev en afslutning på 2 ugers ferie, med fyrværkeri og konfetti.

man11Fantastisk mad – med masser af kød

Lørdag besluttede vi os for at tage ud. Og ganske som jeg troede, så hjalp et bad, en kop vin og noget musik på min dødstilstand. Vi havde bestilt bord på KUL, hvor vi har været engang før og det var ikke mindre succes denne gang. Vi spiste en overdådig menu, komplimenteret af alt godt fra deres drinkskort, alt imens vi havde udsyn til køkkenet og restauranten i det hele taget. Da kokkene begyndte at lukke ned, besluttede vi os for at smutte videre. Vi dabbede lidt rundt i vores egen verden, inden vi endte på Chu’s til sjusser og stående dans i baren. Egentlig havde vi lavet en aftale om, at vi skulle være hjemme kl.02, for at undgå vores sædvanlige roderi til kl. 06. Kl.02 forlod vi Chu’s med de bedste intentioner, men havnede alligevel hos naboen Fugu, til en slutter i gårdhaven.

man2… og dessert

Da vi kom hjem snublede vi over en flaske hvidvin og sad og snakkede til.. ja, alt for sent! Men for djævlen hvor var det dejligt at have alenetid med min mand, have tøj af anden kvalitet end bomuld på og mærke liv. Sådan rigtigt larmende liv.

man3… og pæne sjusser

Søndag startede stille og roligt med blødkogte æg og hjemmebagte boller. Den mindste ville gerne lege lidt længere med sin bedste ven og den ældste ville gerne op og klappe sin elskede dyr på Byggeren. Egentlig skulle de først have været retur til deres mor i dag, men vi ændrede i planerne og besluttede at aflevere dem i går, så de kan starte i skole fra deres base.

man4Madam Chu’s og bar-selfie

For at det ikke skulle blive en alt for brat afslutning, på en ellers fantastisk ferie, hentede vi dem fra diverse aftaler om eftermiddagen, smuttede ud til is og fik sagt ordentlig farvel. Det er jeg faktisk rigtig glad for at vi gjorde.

man5Fugu

man6

Godnat!

Efter farvel, fik Rob og jeg vasket bil, så den nu er lige så blank som Paris Hilton. Ingen af os orkede at lave mad, eller være i vores sauna af en lejlighed, så i stedet driblede vi ud på Papirøen, men måtte hurtigt sande, at der simpelthen var for mange mennesker til vores zombiemode. I stedet tog vi på Porn Sak og fik overdådig thaimad. Og så trillede vi hjem, i bogstaveligste forstand – shit, hvor var der meget mad.

man7BLANK!

Farvel ferie, du har været en af de bedre. Nu – nedtælling til Paris og så LA!

man8 man9 man10

Faktisk var der mere mad – men det virker vulgært?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal, skal ikke?