Kan man strigle en kat?

Nu har jeg lige en mening, ik’!

Jeg er simpelthen så træt for tiden. Når kl. slår 21 om aftenen, er jeg fuldstændig sænket. Tør slet ikke tænke på hvordan jeg bliver i morgen, når jeg skal stå op kl. 05 for at nå mit fly til Norge.

 Fly

Sidst jeg fløj havde jeg SÅ meget benplads. Det sker nok ikke på en SAS flyver, vel?

Robert og jeg kom efter træning i går (av krop i dag), til at stene den der dokumentar om moskeen på Grimhøjvej i Århus. Yaks, jeg synes det er lidt uhyggeligt. Som udgangspunkt synes jeg alle skal være her. Alle skal også have lov til at tilbede forskellige guder og religioner, og det er efter min mening også ret smukt, at kirker og moskeer kan trone side om side under den samme himmel. Det kryber mig bare lidt ned af ryggen, når der sidder en gruppe mennesker og åbenlyst fortæller at de er imod demokrati, at de gerne ser islamisk stat vinde krigen og at de ønsker andre folkefærd udryddet og udslettet. De kan i princippet prædike hvad de vil i den moske, men de videregiver deres had omkring demokrati til den yngre generation. En generation, dansk såvel som etnisk, der i forvejen er usikre og splittede og til tider stærkt påvirket af den ældre generation og samfundets (fra tid til anden) mishåndtering af integration. ’Jeg benytter mig af min ytringsfrihed, jeg har lov at sige hvad jeg vil’, udtaler Oussama el Saadi flere gange. Yes, ytringsfrihed som vi hár her i Danmark, som er et af vores varemærker og som hører med til demokratiet. Ytringsfrihed som skulle give os ret til at tegne hvad vi vil og sige hvad vi vil, om hvem vi vil. Men ytringsfrihed gælder åbenbart kun for nogle?

Flødebolle

Det ENESTE jeg har lyst til i dag, er 100 af dem der. Eller bare en masse karameller.. eller kager. Eller skum?

På den anden side står så en hel horde af båtnakkede danskere, der opfører sig som primitive hulemænd der fik for lidt ilt under fødslen. Nogle af de ting jeg ser skrevet på Facebook om folk med anden hudfarve eller religion indimellem, ej men jeg skammer mig, helt ind i mine små knogler. ’Skaf mig en panserværnsraket og et raketrør, så skal jeg påtage mig at bombe moskeen’, læste jeg her til morgen en der havde skrevet, på en FB side. Hvad er det for noget? Jeg bliver harm og flov over at være dansker, når de der frikadelledanskere skal ytre deres latterlige, forsmåede holdninger om ’dem der’, med munden fuld af rødgrød med fløde og ønsket om at gå tilbage til dengang man handlede halve pund svin nede ved købmanden. ÅH, jeg får lyst til at klippe i hud med en neglesaks.

Vi skal alle sammen være her. Vi skal også alle kunne sige vores mening, men vi skal først og fremmest respektere hinanden. Vi skal respektere vores land og vores demokrati og så skal vi måske ændre vores integrationspolitik – det er som om kæden hopper af et sted?

Jeg har lige slugt min øreringlås. Tror i man kan tage yderligere skade?

SOMMER

Jeg længes efter sommer i dag. Det her regnhelvede gør mig depri

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man strigle en kat?