Ikke et nytårsfortsæt - men et fortsæt!

Reality called – it wants me back

IMG_3499Ja hej!

Jeg koldsveder lidt. I morgen er det mandag og det betyder at frihed og ferie er fortid. Det har været dejligt at komme hjem fra juleferie i det jyske og finde sin egen rytme igen, efter at have camperet i en taske i en uges tid. Specielt og mest af alt, fordi jeg har haft ferie og har kunnet gøre stort set lige hvad det passer mig, hvornår det passer mig.

Det stopper i morgen. Tilbage til at bruge 8 timer af min vågne tid på IKKE at være sammen med min mand, IKKE at kunne træne om formiddagen og IKKE kunne gøre de ting der skal gøres, i mit eget tempo. Hamsterhjulet kalder… og det knirker.

Jeg havde til gengæld en virkelig dejlig lørdag. Jeg nissede rundt og lavede mad og vaskede tøj det meste af dagen. Det var så hyggeligt at bage kage mens de andre 3, + legekammerat spillede spil i stuen. Jeg var stor spillefan som barn, men det har ligesom ikke groet sig fast. Måske fordi der aldrig var nogle i min egen familie der gad spille. Robert er bedre til det og jeg kompenserer for mit manglende fravær i dén afdeling, ved at bespise dem med kage og mad.

IMG_3670Bananbrød. Ikke kage faktisk. Lavet med kokusfibre, dadler, banan og chokolade. Yummi

I dag stod på dobbelt træning. Først løb, hvor jeg lavede ny PR. 12 km på 60 min. Det var slet ikke planen, for jeg var så træt da jeg vågnede, at jeg troede jeg havde været en uge på Roskilde Festival, men jeg har totalt optur over det. Efter løb nappede jeg en omgang mave pinsel. Det er virkelig rart at være tilbage i den ‘gamle’ trænings trædemølle. Efter det driblede vi i Fields, da vi havde sat de små af på Byggeren. Gus har fået et par sko i julegave der var lige klein nok og jeg synes mine stakkels ankler fortjener et par ordentlige plader, nu hvor jeg er begyndt at løbe mere regelmæssigt. Det lykkedes heldigvis. Se selv:

IMG_3678De er bordeaux – og ligner ikke alle de andre. Perfection. Nå ja, og så skulle de være vildt gode at løbe i. Lille detalje..

Udover nye løbesko fandt jeg et par længe ønskede jeans, der kan sende mine gamle til genner. Med stor sorg, that is. Kæft de var gode, men er bare blevet for store på min box.

Nu står den på leftover salat buffet fra i går og så skal hele familien Nørrebro tidligt i seng. I morgen banker manden med gummileen på døren.

IMG_3672Jeg gik salat-bananas i går og lavede 3 forskellige, virkelig gode kaninbowler med spinatdeller dertil 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke et nytårsfortsæt - men et fortsæt!