Den kosmiske keddel II

Flødeboller (med karamel) og rød cykel

IMG_3467Flødebollen der fortjener en roman for sig selv… og en nobelpris

Jeg har haft den mest fantastiske weekend længe. Det er lang tid siden jeg har følt mig så udhvilet, frisk og klar til en ny uge. Fredag efter arbejde havde jeg min debut på løbeholdet. Og hvilken debut. Det var den vildeste succes og helt sikkert noget jeg skal til at gøre fremover. Successen blev ikke mindre præmieværdig, min løbeform taget i betragtning. Jeg var ret sikker på at nødstopknappen ville bimle på mit bånd da jeg trådte op, men det gik over al forventning. Aftenen blev brugt i selskab med mig selv, min dyne og en serie jeg ikke engang kan huske navnet på. Min nattesøvn blev noget sporadisk. Robert var, som nævnt, til julefrokost og kom galoperende hjem i en ti hestes snapse huggert kl. 01.30. Hans lyst til at sludre og venligt dele sine hjembragte kyllingespyd, var større end hans lyst til at boble og til sidst måtte jeg give efter og forsøge at mundaflæse.

Lørdag stod vi op og cyklede til Frederiksberg for at straffe noget jern (bare kald mig Mrs.Hulk). På vej derover bemærkede Robert, at min cykel knirkede og bragede værre end en 90 årigs korpus, på en kold januar dag. Efter træning smuttede vi derfor hen til King Cykler, hvor min søde mand sørgede for at jeg nu er udstyret med den flotteste, nye, røde cykel. Diamonds are a girls best friend, yes, men jeg er allerede velsignet med den slags og lige i røven på diamanter, kommer en velfungerende cykel når man bruger den hver dag.

IMG_3464Farvel gamle cykel – you did me proud (manden beholder jeg)

Resten af lørdag stod på en flødebolle jeg er villig til at skrive romaner om, The Sopranos for 7. gang (for mit vedkommende) og Red Dead (Playstation – don’t ask) for Robert. Love!

IMG_3470Ej men come on?! Har I set noget lignende? Bliver svimmel bare af at se på billedet

Søndag havde jeg endnu en løbesucces (en 12 kilometers en af slagsen), efterfulgt af en ondskabsfuld mave session. Jeg havde mine bekymringer omkring at blive medlem af Fitness.dk kulten igen, men jeg må indrømme at jeg er omvendt. Resten af søndag blev brugt på dibbedut (gå lige ind og tjek vores nye ting, de er så fine altså), lidt for meget kaffe og kærlighed for resten.

Cocktailpølser, bacon, kød og fløde kogt sammen i skøn forening – dér har i min weekend. Og ps, 7 arbejdsdage til juleferie… Måske springer jeg af lykke om lidt.

IMG_3465Her har I så den nye ganger. Rød igen, ja! ALLE mine cykler har været røde. I’m stickin’!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den kosmiske keddel II