Den kosmiske keddel I

Den kosmiske keddel II

Jeg dykker direkte ned i glitterposen og fortsætter hvor jeg slap i går…

Vi SMS’er stadig som to teenagere der keder sig – fordi vi ikke kan lade værre og fordi vi savner hinanden i løbet af dagen. Det giver ret meget, at man er i kontakt med hinanden i løbet af dagen, fordi man på den måde ikke falder direkte ind i ‘skræller du gulerødder, så ordner jeg vasketøj’, i det man træder ind af døren efter dagens dollars er skrabet hjem. I øvrigt er det virkelig dejligt at få det der lille love boost i løbet af en arbejdsdag, der nogle gange godt kan trække tænder ud. Igen – vi er opmærksomme på hinanden. Hvorfor er det at folk knalder udenom? Jeg vil vædde mine Chanel på, at i 9 ud af 10 af tilfældende, handler det ikke om sex og begær. Det handler om, at man ikke bliver bekræftet af sin partner derhjemme og til sidst er man så indtørret og runken, at man vander sig selv med den første, den bedste fra marketing til det årlige julebal.

IMG_2378… og så er han pæn!!

Humor. Vigtigt vigtigt vigtigt. Synd hvis humoren to mennesker i mellem bare ikke matcher, men det er heldigvis ikke vores tilfælde. Vi tager ret meget pis på hinanden, og er ret uhøjtidelige omkring os selv, hvilket giver et fedt samspil der minder om et velfungerende slag bordtennis. Vi holder hinanden til ilden og er ikke bange for at spy med gløder – den slags der ikke brænder, vel og mærket. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi vi først og fremmest nærer den dybeste respekt for hinanden og det forhold vi har. Respekt er nøglen til alle gode forhold, i min verden that is. Kærester, såvel som venner i mellem.

Vi er gode til at være spontane og give hinanden plads. Selvom det kan være fristende at campe i bomuld overload weekend efter weekend, har vi lavet en regel om at vi skal ud og glimte engang i mellem. Ikke kun én gang hver halve år, måske heller ikke én gang om måneden, men ofte. Det giver bare noget helt særligt at komme ud, få nogle sjusser og have røde læber på. Hvis det betyder at vi skal finde en midlertidig værge til ungerne for en aften, så gør vi det. Jeg elsker det hver gang og det gør Robert heldigvis også. Ungerne synes i øvrigt også det er en fest med sleepovers. I det hele taget er vi bare ret forsigtige med at falde i fjernsyns fælden, hvorfor også er derfor vi har afmeldt det. Fjernsyns pakken altså. I stedet stener vi en serie om vinteren, eller dabber bare rundt og sludrer om… ved det faktisk ikke, men vi kan hurtigt jabbe en aften væk.

IMG_1119Vi er altså også ret gode til at lave privatfest for 2 – det er fun

Til sidst bliver jeg jo nødt til at nævne (sorry mor og far), sex. Et virkelig godt forhold KAN bare ikke fungere uden. Det er noget vi har ligeså meget fokus på, som opmærksomheden til hinanden. Her mener jeg ikke at signe sig op i den nærmeste swingerklub, eller købe en lædergynge og dobbelt isolere loftet, men bare at man er bevidste om, at det er noget der skal ske – tit. Helst hver dag og på begges opfordring. Jeg tror rigtig mange kommer til at fokusere alt for meget på det der er kedeligt, og se dét som udfordring nummer 1, i en travl hverdag. Fuck det der vasketøj, det er der også i morgen og man får sjovt nok altid dét klaret, uanset hvad… men måske ikke sin partner, og wupti, så er der gået 3 uger mellem man har sex. Det skaber fravær, miskommunikation og tenssions, når den del af forholdet bliver nedprioriteret og det er bare ikke godt nok, når det er det der er limen, som holder det hele sammen. Selvom kl. bliver 23.30 inden man kommer i seng og man er mere færdig end en død danpo kylling, er det bare noget man skal gøre. Det skaber uden diskussion mere overskud, kærlighed og energi i den anden ende og jeg har sjældent hørt nogen fortryde en rusketur med sin bedre halvdel.

Til aller, allersidst bliver jeg jo bare nødt til at sige at Robert og jeg er hinandens helt store, kosmiske kærlighed. Det gør klart alt meget lettere. Både hverdag og ægteskab. Dog vil jeg sige, at vi ikke var hvor vi er efter 2 år, hvis vi ikke havde så meget fokus på hinanden, som vi har. Det vil vi blive ved med, for det har vi lovet hinanden og i øvrigt har jeg lavet en hemmelig pagt med mig selv (hemmelig?), om at jeg vil have det sådan her for altid. Det har jeg fortjent. Robert med.

IMG_3258 That says it all

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den kosmiske keddel I