Hvordan tænker superlim?

Tip til en fastere mave (ps. It wørks)

112933171Det er ikke mig på billedet vel – men hun er dygtig

Ja, fastere – ikke flad. Jeg tror aldrig, jeg bliver typen der får en mave så flad, som Tobias Dybvads humor (heldigvis). Egentlig tror jeg heller ikke jeg har lyst, eller, jeg har aldrig jagtet de berømte 6 pakker. En fast mave derimod, dét vil jeg nok altid have på sigtekornet.

Af natur er jeg desværre bare indrettet sådan, at jeg er pakket ind i et let lag blød fars. Der skal hårdt arbejde til for at træne mig stram, endnu hårdere arbejdere til at holde det ved lige og meget få hindbærsnitter til, før farsen bliver slap. Jeg har det sådan set fint nok med at min træningsmojo er rejst på ferie (den fortjente et break). Når jeg nu ikke kommer så meget over og flexer jern, er jeg igen begyndt på en øvelse, som gav mig en særdeles fin mave sidste sommer.

Det er forholdsvist simpelt og kræver kun meget få piskeslag – nå ja, og så selvfølgelig ordentlig foder og et break fra sjusser (brændenælde lavement til den der besluttede, at alkohol skal fede så satans meget).

Sæt dig på gulvet med knæene ud til siden og fødderne med sålerne mod hinanden. Læg dig på ryggen med hænderne over hovedet og op igen. Det gør du i 5 minutter, morgen og aften i en måneds tid. IT WØRKS, I promise!

IMG_4732Fra sidste sommer. Her har jeg nok lavet hjemmegymnastik i en måneds tid og derfra begyndte jeg at træne i dødsvognen aka. Energii

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan tænker superlim?