Øretortur med indbygget coolness faktor

Søndags Wuhuuuu(ups)

Allerede søndag. Allerede slut på weekend. Buhu! Men det er ok, for det har været en rigtig rar en af slagsen.

Jeg startede dagen i dag, med en omgang tæv til træning. Det var ret dejligt faktisk og jeg er ved at blive alvorligt lun på det der hipster træning. Hjemme ventede en sovende baby, en kaffedrikkende mand, en læsende storesøster og en computerspillende storebror. Storebror, aka. lillebror, aka. bonusbarn, skulle spille fodboldkamp kl. 13, så vi andre hoppede med i bilen og afleverede ham i Rødovre, hvor slaget skulle slås. Resten af holdet driblede i Rødovre Centeret, da vi lige havde et par småting der skulle fikses. Jeg blev pludselig mindet om, hvorfor jeg meget, meget sjældent kommer sådan nogle steder. Ikke for at dømme center gangere, eller stormagasins tilhængere, men jeg får sgu bare en lille smule myrekryb, når jeg bevæger mig rundt sådan et sted. Når det så er sagt, er det et menneskestudie af en anden verden – og det kan også noget!

img_0245

Se også lige hvad jeg fandt i Zara i går! De glimter om kap med solen og så var de på bud – til den nette sum af 70,- LOVE it!

På vores færd i allemandsland, kom vi igennem Samsøe Samsøe. Det skulle vi måske ikke have gjort, for der på væggen hang den. Jakken. Forårsvennen. Mange års venskab to come. Læderjakken! Jeg har længe ledt efter en helt enkelt, plain, lækker, rå læderjakke, som går til alt. Jeg har en fra Tiger of Sweden, som jeg er virkelig glad for… det er bare som om vi aldrig helt er blevet ægte slyngveninder. Med det samme kunne jeg se – og mærke, at Samsøe dyret og jeg, ville komme til at dele knækhjerter og dybe hemmeligheder. Således forelsket, er jeg nu en jakke rigere (og en del knaster fattigere).

img_0242

Elsk den lige, hva’?

img_0244

Den er helt perfekt!

Da kl. slog 15 hentede vi atter den lille fodboldorm og drønede hjem i hulen, hvor resten af dagen har stået på dokumentar på Flix, en Gry der nægter at sove lur og zombie tilstand over hele linjen. Ja, altså på nær hos føromtalte mindste menneske.

img_0236

Sove? Nej tak!

Snart titter en ny uge frem, der byder på mødregruppe, mere træning, gensyn med gamle venner og en vedvarende nedtælling til Thailand. Hurra for livet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øretortur med indbygget coolness faktor