Tillykke!! Er du så blevet klogere?

Tørt kød, Aladdin til morgenmad, pizza-gensyn og søndags-rusker

man 8Tørt kød og kolde grøntsager. Bæ!

Jeg har haft en virkelig dejlig weekend. En af dem der, der bare aldrig skulle slutte (som om nogen weekender skulle det?!)

mna 9Så hyggeligt sted

man 7

Og virkelig gode sjusser

Fredag var jeg ude med min mand. Det elsker jeg. Vi startede med et par sjusser i køkkenet, inden vi hoppede i en Über og drønede ind på PS Bar & Grill. Vi har været der før og var ret tilfredse med debutbesøget. Gensynsbesøg – not so much. Det tog os en ½ time at bestille og få en sjus, maden var tør og kold, betjeningen var utjekket, der var ost og flamberede bananer at vælge imellem som dessert (!!!!?) og stedets ubeslutsomme vaklen mellem at ville være fancy restaurant på den ene side og Tinder slagmark på den anden, gjorde stemningen stresset og desperat – og mindst af alt hyggelig. Vi nærmest huggede maden i os og overvejede at skride fra regningen (overvejede! Vi gjorde det selvfølgelig ikke) og løb om kap væk derfra.

man 5Aaaah….

Vi rettede op på skaderne på Bar 7 med gode cocktails, inden vi prajede en taxa, røvede en kiosk og joinede mine piger, som holdte hof på Vesterbro. Det var simpelthen så hyggeligt – og alt for lang tid siden. Kl. lidt for sent tumlede vi ud af døren og fandt vej til Bremen, hvor vi dansede rundt med håndbajere, indtil jeg kastede håndklædet og hev min mand med hjem… til en slutter og en sladder i køkkenet.

man 6Morgenmads perfection by Rob.T

Lørdag morgen er temmelig sløret og omhandler mest noget med en dyne på sofaen og en overskuds-dejlig Robert, der serverede morgenmad for dronningen, mens hun først så Aladdin (bedste tegnefilm EVER), fulgt op af Toy Story (bedste animationsfilm, EVER), imens jeg gnaskede varme boller i mig. Hen af eftermiddagen besluttede vi, at vi hellere måtte bevæge os lidt. Jeg havde også et ærinde i Valby, hvor jeg skulle hente en skolebog jeg har købt.

man 4Vi så filmen i IMAX, fordi den ikke gik andre steder. Dyrt! Men ok vildt også!

Vi var begge i zombie mode og blev enige om, at en tur i biffen var det helt rigtige. Det er jeg jo SÅ glad for, at vi gjorde. Crimson Peak, som stod på min watch liste, er en af de der film, som jeg godt gad have på DVD (hvor tit sker det?), så man kan se den igen og igen. Den var virkelig, VIRKELIG god og kan varmt anbefales. Specielt hvis man er til dystre univers, fuld af mystik og eventyr. Og en lille smule gys!

man 3Slikben

Efter biffen var vi sultne – og det var selvsagt ikke efter råkostsalat. Vi lavede pit-stop ved min gamle italiener provider på Frederiksberg, på vejen hjem og hev hver vores yndlingspizza ud fra kortet, som blev N-Y-D-T hjemme i stuen, (hvor vi startede dagen), med Wallander på stream. Helt igennem perfekt lørdag.

man 2Jeg havde ikke fået pizza siden vi var i Italien sidste sommer. It.Was.GOOD!

Søndag viste sig også fra sin bedste side. Vi startede med morgenmad og oprydning, og trak derefter i det varme kluns, da vi ville ud og gå i det smukke oktober vejr. Først rundede vi lige Christianshavn, hvor vi spiste en kæmpe flødebolle, med min søster og yngel. Jeg blev beriget med forsinkede fødselsdagsgaver og en invitation til november bryllup og august bryllupsfest. Glædning MEGET!

manBlå himmel og kærlighed. Åh!

Efter kaffeslabberas tog vi til Dragør og gik tur langs vandet, mens vi så på alle de efterårsglade kitesurfere. Selvfølgelig Robert der havde bestemt den noget orkanbetonede gåtur lige præcis dér, da jeg tror han har lidt abstinenser for selv at komme på vandet. Da vi var gennemruskede, susede vi hjem og brugte et par timer på at læse, inden den stod på aftensmad og Broen.

Kan I måske forestille jer en mere perfekt weekend? I think not!

Ugen er skudt i gang og fra nu og indtil den nye år, kommer der smæk på. Giddi op…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke!! Er du så blevet klogere?