De svimlende nåle

Berlin, Berlin, Berlin!

Jeg er tilbage. Tilbage fra dejlige Berlin. Det har endnu engang været en god tur som bød på lidt af hvert, måske mest af alt – en masse mad.

Turen har været meget præget af, at jeg er væsentligt tungere end for bare 3 uger siden, hvor vi sidst var dernede og så også det faktum, at mine hænder er fuldstændig døde og følelsesløse det meste af tiden. Det lægger altså lidt en dæmper på action niveauet og kræver bare et lidt mere roligt tempo.

Jeg har selvfølgelig taget en masse billeder, der beskriver turen bedst.

IMG_8781 2

Vi startede med aftensmad på Papirøen inde take-off – det er altså et genialt sted. Jeg forstår ikke hvorfor man vil lukke det?

IMG_8845

Vi har længe talt om, at vi skulle besøge det der populære issted på Amager. Vi var i god tid og alligevel på samme rute, så vi svingede forbi til en ‘lille’ dessert

IMG_8846

My Oh MY! Det er den bedste is jeg har fået siden jeg var på Elba for 2 år siden. Isen smager rent faktisk af det som beskrivelsen lyder på – og så er der nok af den! Go do it!

IMG_8783

Vores fly var selvfølgelig forsinket, så kl. slog 23.30 før vi var fremme. Trætte, men overgearede. En lille, kold øl var på sin plads

IMG_8784

Næste morgen stod vi op til solskin og dejligt vejr. Kl. 10 havde vi vores morgenmadsdate i Rigsdagen – noget jeg er vildt glad for vi gjorde

IMG_8786

Udsigten – hele Berlin lige for snuden af dig

IMG_8790

Vi sad helt perfekt. Udenfor men med lidt tag over

IMG_8796

Maden var overdådig – og kaffen god!

IMG_8798

Efter mad besteg vi den smukke kuppel

IMG_8802

… og fik storhedsvanvid over os selv

IMG_8810

Efter Rigsdagen slentrede vi videre. Jeg ELSKER stadig det tårn. Så fint det er

IMG_8811

Kolde forfriskninger skulle der til

IMG_8813

… og sjofle is til alle de andre. Seriøst, hvad ser i?

IMG_8815

Lunch for 2

IMG_8816

Og så hjem på hotellet til et lille hvil inden aftensmad. Jeg havde taget min eksterne harddisc med gode film på med. Men ‘desværre’ (som om) var det eneste fjernsynet ville understøtte Sex and the city. Fantastisk at ligge i den store seng og koble af til 100 år gamle afsnit

IMG_8818

Se.Så.Der!!!! Bedste schnitzel EVER!

IMG_8819

Desserten fejlede heller ikke noget

IMG_8820

Ligesom kaffen også var eminent

IMG_8822

Tag herhen hvis i skal have god, solid og virkelig lækker mad. Det var altså også særdeles billigt!

IMG_8823

Søndag morgen og dejlig morgenmad på Fleury – bedste sted

IMG_8826

Derfra til MauerMarkt. Det eneste rigtige at lave i Berlin på en søndag. Bare gør det!

IMG_8827

Eftermiddagssnack… YUM!

IMG_8829

Hver søndag Kl. 15 på amfiscenen er der karaoke. Random mennekser stiller sig op og bræger for 100vis af mennesker. Det er virkelig sjovt og klart et besøg værd 

IMG_8830

Frokost for 2 #2

IMG_8831

På markedet er der alle mulige små, søde, hyggelige boder. Bl.a. var der en bod, hvor en kvinde solgte sager med uld. Jeg købte den her fine, lille vest til babypigen, så hun kan holde sig varm til vinter næste år – jeg kunne ikke lade værre!

IMG_8832

Se! Sengen der er en queensize, hvilket jo i sig selv er stor nok til to. Bare ikke når man har ‘død-arm-syndrom’, som undertegnede. Den første nat sov jeg stort set ikke, da jeg ikke kunne lægge med mine arme strakte. Det resulterede i en lang nattevandring og en temmelig træt lørdag. Min søde mand tog straks affære næste dag og bad om en kingsize seng. Det havde de så ikke – men en ekstra opredning, dét kunne de klare. Så Robert sov på en drømmeseng de 2 andre nætter, så jeg kunne få noget ro. Dét er ægte kærlighed!

Søndag aften brugte vi dog sammen, i ‘min’ seng, hvor vi så fodbold. Rob holder med Tyskland og jeg har ikke noget imod at stene en kamp, når det sker så sjældent. Det var faktisk virkelig hyggeligt!

IMG_8835

Mandag. Sidste dag – og så regnede det!

IMG_8836

… Og var tåget!

IMG_8837

Vi spiste sen og lang morgenmad og da vi var færdige, var regnen heldigvis forduftet!

IMG_8841

Resten af dagen brugte vi på shopping, kaffe, mad og kys, inden turen atter gik mod Nørrebro. Nåh ja – med 1 1/2 times forsinkelse. Bærøv!

Pssst. Er man til storcenter shopping skal man tage i ‘Mall of Berlin’. Der finder du alle kædebutikkerne, masser af madmuligheder og god stemning

Tak for denne gang Berlin. Du var god mod os!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De svimlende nåle