Det der barsel...

En weekend på Alsisk

Det er mandag. Jeg har det lidt som om jeg har været på 3 dages dødsdruk, hvilket virkelig er en flad fornemmelse, når jeg ikke har fået så meget som dråben fra en drue. Jeg har til gengæld haft en virkelig dejlig, rolig weekend på den lille ø Als.

Fredag susede min mand og jeg således afsted efter work. 2 timer i fucking kø for at komme fra djævleøen. 2 timer af mit liv, som jeg aldrig får tilbage, som min husbond så opmuntrende kan sige det. Men frem kom vi da. Til dejlig mad på en stille terrasse. Der er altså noget helt særligt, over at komme hjem til sine forældre. Endnu mere særligt var det, med stor mave på. Spørg mig ikke hvorfor, men det var det altså. Mens de andre fik både G&T, rød- og hvidvin (SNOT-VRÆL), fik jeg saft i forskellige afskygninger og måske lidt mere dessert end hoffet, som trøst.

Lørdag startede vi med overdådigt morgenbord, igen i det fri, inden alle mand gjorde sig klar til en tur ind i byen. Nyt koncept, det der med at være på ’strøg tur’ hele familien. Der gik da heller ikke mere end én butik, før min far og Robert fortrak sig til fordel for kolde øl på torvet (svin). Min mor og jeg tilsluttede os senere og så slog vi ellers et par timer ihjel der, inden den stod på sollur hjemme på terrassen. Aftenen blev brugt på at afprøve ny grill, købe sort Børge Mogensen gyngestol (meget spontant og glædeligt for den kommende mor) og på at nyde John Travolta brillere i et par højtaljede bukser, der kræver både sin talje og nosseværk for at kunne rocke. Min mand forlod os til fordel for en fodboldkamp, sammen med sine brødre inde i byen. Jeg fik derfor sengen for mig selv, hvilket vist var godt for mine forkrampede ben, da han sov inde hos sine forældre, der bor 20 skridt fra udskænkningsstedet.

1

Egentlig er jeg ikke så meget til øl, men jeg kunne godt have bundet den der – i én slurk!

2

Nåh ja. Inden lur var der kaffe og ‘det der ord man ikke må sige’

3

Dinner!

Søndag gentog vi morgenbords succesen og efter jeg havde hakket et halv glas nutella og Robert rystende dunket et par kopper kaffe, samlede vi de løse ender, pakkede barnevogn, vugge og andre fine babysager i bilen og kørte ud til Roberts far og kone, i hvad der må være Nordens fineste sommerhus. Der tilbragte vi en hel, hyggelig dag med både kaffe, kokosmakroner, grill og sladder, inden vi satte kursen mod Kbh henad 18 tiden. De der 3 timer det tager at komme hjem, kan slå selv en 15årig på Redbull OD omkuld. Det skete da også, da vi endelig landede på Nørrebro, lidt senere end forventet.

4

Fjernsyn og babymave på en søndag morgen. HYGGELIGT! Se i øvrigt hvordan venstre side er hendes lille hule

5

Hvem der bare fik sådan et bord, HVER morgen

6

Jeg glæder mig til at tilbringe tid her, til sommer

Vækkeuret skulle have haft en syngende lussing i morges! Men selvom det var hårdt at slynge mit korpus ud over kanten af sengen, landede jeg alligevel let ved tanken om at om lidt, lige om lidt, har jeg babyfri. Det kribler i hele kroppen nu. Jeg kan ikke vente med at få vasket al babypigens tøj, lægge det i skuffer, putte sengetøj på den lækre, lille dyne min mor har foræret os, dimse på hendes værelse og vente. Vente mens jeg gør alle de ting jeg har lyst til. Lige om lidt, folkens. Så sker det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der barsel...