Team Tingleff

Lykkelige dage og tunge emner

IMG_8440

Hej torsdag morgen. Mens Robert trænede, stenede jeg dokumentar, spiste yoghurt og fik langsomt øjne, mens babypigen havde en fest

Ohøj fra sommerland. Sol, fridage, nyt hår og et gearskifte til det lavere, har gjort mig til en mild og medgørlig heks. Jeg har simpelthen haft nogle fantastiske dage, der har sat lidt stjerner ind på overskudskontoen.

IMG_8445

Sol i face og yndlingsmenneske ved min side

IMG_8446

Frokost på kajen ved Christianshavn

Torsdag brugte Robert og jeg hele dagen på at cykle rundt i København. Stille og roligt, med bare arme og solbriller. Vi pitstoppede en masse for kaffe, sandwich, is og solskins slikning. Om aftenen fik vi besøg af gamle venner, der resulterede i sjusser og en tur i byen for nogen, en søvnløs, forstyrret nat for andre. Gæt selv hvem?

IMG_8447

… og endelig, årets første vaffelis med 3 kugler og guf!

Fredag skulle jeg jo faktisk have været i skole. Jeg stod da også op kl. 07.30, gik i bad, vaskede hår og stod klar med pakket skoletaske og øjne der hang nede om knæene på mig, da Robert kom listende ud i køkkenet og lokkede med morgenmad i solen og en shoppingtur. Jeg bukkede under og blev hjemme, det kan jeg lige så godt indrømme, hvilket jeg ikke fortrød ét sekund. Fredag blev således lidt en kopi af torsdag, nu bare med nye klæder som sidegevinst.

IMG_8454

Morgenmad i solen

IMG_8455

… og hvilken morgenmad det var!

Lørdag og søndag brugte jeg så på skolebænken. I stegende, gloende, hjertebankende hede! Min sidste runde på parterapeuten og dermed også sidste tur som studine i denne omgang. Jeg er stadig glad for min beslutning om at holde orlov. Jeg har brug for at kunne fokusere min energi 100% på den lille karatepige og bruge mine weekender på at koble af og lade op. Vi sluttede ellers af med et brag og et emne der lægger mig meget på sinde. Nemlig fertilitetsbehandling og barnløshed. Et lidt heftigt emne, da jeg jo har haft det tæt inde på livet og dermed kunne relatere til og forstå alt hvad der blev gennemgået. Igen var det hårdt at sige farvel til et hold jeg har været rigtig glad for, og som nu fortsætter ufortrødent uden mig. Suk.

bb

Hvide stænger og rund mave

Da jeg kom hjem i går, glinsende, halvkogt og ør i hovedet, ventede de 3 øgler på mig med badetøj og trippende badefødder. Jeg ville faktisk rigtig gerne have været med i vandet, men min svulmende krop har sendt alt mit badetøj til tælling og jeg nød i stedet for solen og en let brise, mens de andre dyppede sig.

a

Jeg har købt en del gravidkjoler som vommen kan være i. Det er en befrielse, at have tøj på der rent faktisk passer

Nu kalder en ny arbejdsuge atter. Den er heldigvis kort igen, da vi flyver til Berlin på torsdag. Ned til 25 grader og 4 dage i frihed. Nåh ja, og så rykker den der barsel stadig tættere på med hastige skridt. Jeg glæder mig endnu mere end nogensinde før, nu da solen kalder på min opmærksomhed. Sommeren er på vej. Alt er godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Team Tingleff