Turen tilbage til danskhed

De bedste ferier samlet på 14 dage

IMG_5999Som taget ud af en Morten Korch film

Jeg er nu trådt ind i min 2.ferieuge i denne omgang. Østrig var fantastisk og det sidder i huden på mig. Jeg var temmelig spændt på, hvordan de små ville tage imod projekt ‘aktiv ferie’, da sådan noget bjergvandring godt kan være en udfordring – især når man er 9 og 11 år. Men lad mig bare lige sige, at alle mine bange anelser er blevet banket langt ned i den sorte muld. Det har simpelthen været den vildeste succes.

Øglerne har fået en åbenbaring. En kæmpe oplevelse, hvor de har fundet ud af, at kombinationen af bevægelse – først i bjergene og sidenhen i poolen, er et hit større end Medinas ‘kun for mig’. Selvfølgelig er det hårdt at gå/klatre 1000 meter opad et bjerg på små saltstænger, men den sejr det giver at stå på toppen, med armene i vejret og en styrket selvtillid, har gjort dem begge et halvt hoved højere. Læs: det er IKKE sidste gang vi kører 12 timer, for at bygge noget karakter igennem frisk alpeluft.

IMG_6010

Eftermiddagsforfriskning under et spil 500 (ps, det er ikke rød sodavand der er i voksen kopperne)

Selvom Østrig nakkede 7 dage af vores liv temmelig grådigt, er det nu ikke værst at lande på jordens måske mest velbevarede perle. Sommerhuset har lagt os i zen drop og hvis man ikke var nede i frigear, så er man det i særdeleshed nu. I går brugte vi på at komme på plads, læse bøger, tæve hinanden i 500, drikke sjusser til middagsmad og rødvin til aftensmad (ja ja, fast føde fik vi også). I dag bliver en tro kopi af i går, nu bare i forlænget version, da vi slog glukkerne op til havblik.

IMG_6003Badning, direkte fra haven

Onsdag kl. 16.30 står der en kulsort flyver og venter på at fragte mig tilbage til København. Jeg har en tid ved en øjenlæge torsdag morgen, en psykolog der sidder klar med kaffe fredag og en lejlighed der hulker efter at høre mine små fødder pible hen over gulvene. Resten af min klan bliver på øen Als og kommer først hjem når de bliver tvunget til det. Mine alenedage giver mig samtidig chancen for at påføre mig noget læbestift, montere et par stylter (UANSET anklens vrælen), slå håret ned og hive Maria med et sted hen hvor sjusserne koster 110 dask stykket og som først lukker når vores stemmer er lige så lyse, som dagen der tager over for natten.

Det BEDSTE af alle verdener samlet i 14 dages ferie!

IMG_6024Jeg lammetævede Rob i 500 i går aftes. Efter dette billede spillede vi to runder mere – hvor han også fik klø. Hæ! Sommerhuslife er vidunderligt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen tilbage til danskhed