Heksen over bord

Midt i al glæden findes sorgen

De sidste 6 måneder har for mit vedkommende været præget af en lykkrerus. At være gravid og bære på et andet liv, er en gennemført, fantastisk oplevelse, som jeg elsker hvert minut af. Når det lille liv begynder at give sig til kende, når den der lykkerus nye højder og sådan har jeg det faktisk hver gang hun sparker. At den lille basse er et meget ønsket kærlighedsbarn, gør ikke hele lykke-sværmen mindre.

Men midt i al glæden kom sorgen så. Eller angsten måske. En der står mig meget nært, har fået konstateret cancer – og det slog mig helt ud. Som om proppen blev trukket ud af mig, og hele lykkerusen fløj med.

Jeg har haft cancer inde på livet før, men ikke så tæt som jeg synes det er nu. Lige der, i inderste led, og jeg kan næsten ikke tro det.

Det gør mig mest af alt bange, fordi jeg bliver mindet om hvor skrøbeligt det her liv er, og hvor hurtigt glæde og lykke kan vendes til sorg og angst.

Jeg ved at min ven bliver okay. Det skal hun. Og imens hun kæmper, vil jeg endnu engang huske mig selv på, at livet kun er til låns. Det er den vildeste floskel og kunne for såmænd være titlen på et Tv program på Charlie, men det er sandt. Og derfor skal vi huske at leve, elske, nyde, tale, favne, udtrykke, være, kysse, spise, lade værre at bære nag og gøre os umage mens vi kan. Det vil jeg. Jeg vil det alt sammen.

KÆRLIGHED!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heksen over bord