En California historie #4 (forsinket)

En California historie #5

IMG_6708På Robs to do liste stod ‘In n’ out burger’. Det står egentlig også på min, men jeg var bare ikke lige i stødet til det i går, da vi gjorde stop på motorvejen

IMG_6712

Det lykkedes mig i stedet at finde en salat. Den var tør, men det var grønt – og tiltrængt

Hvordan er vejret derhjemme? Vi er rykket til San Francisco og her er freezing. I hvert fald når man kommer fra LA, hvor der er 35 grader. Vejret her minder lidt om København og det havde jeg egentlig ikke behøvet. Endnu!

IMG_6713I går spiste vi aftensmad i The Mission. På en bar der havde været eminent at sidde og hamre sjusser i

IMG_6714

Det ‘sundeste’ på kortet var en club sandwich. Jeg er klar på at spise en burger og noget med smeltet ost. Men ikke til hvert måltid. Jeg ville blive nuts, hvis det skulle være så svært, at finde ordentlig mad hele tiden

Anyways. Vi kørte fra LA mandag morgen og ramte SF sent på eftermiddagen. Vi fik os noget af en overraskelse, da vi skulle booke hotel. Det billigste vi kunne finde i SF, kostede (uden snyd og lyv) 13.000,- pr.nat?! Airbnb var ikke meget venligere i priserne. Serisøt, der var nogle der lejede et telt (!!) i deres baghave ud, til 2500,- pr. nat. Øh? Der er hverken pride, eller andet der skulle gøre, at alt er booket op og derfor dyrere, så vi har antaget at SF bare ér shit dyrt at bo i?

IMG_6719Efter sigende et af SF’s bedste morgenmad steder. Hvis man skal dømme ud fra køen passer det vist. Det gad vi ikke lige der. Men måske i morgen

IMG_6722

I stedet fandt vi et andet virkelig hyggeligt sted…

IMG_6723

… hvor vi fik en virkelig dejlig, sprød og frisk salat

Eftersom vi ikke er idioter, betaler vi selvfølgelig ikke 13K pr.nat, for at opleve SF. I stedet har vi booket os ind på et vaske ægte Motel i Oakland. Prisen var noget mere spiselig og det ligger kun 15 min. fra downtown SF (i øvrigt stod ‘sove på ægte Motel’ på min liste. Så det kan jeg så også strege nu. Win). Vi har dog besluttet at forkorte vores ophold i San Francisco og tager i stedet nogle flere dage i både Palm Springs og San Diego, som jeg glæder mig vildt til. Begge steder har vi til gengæld booket overdrevet lækre hoteller, da planen er at have nogle dage, der ikke skal byde på andet end pooltime og bøger.

IMG_6721Gaderne er top fine og ‘lissom man ser på films’

I går da vi ankom, var vi ikke til meget andet end en bid mad og en sjus, inden vi tog tilbage til Motellet for at knase. Vi havde taget fejl af datoerne og troede, at i dag var dagen, hvor vi skulle ud og se Alcatraz. Det er så først i morgen. Heldigt det ikke var i går, hm?! I stedet har vi brugt dagen på at cruise rundt i SF. Både til fods, til bils og til sporvogns. Fun at køre rundt i de der gamle bumlebasser og suge ægte San Fran liv til sig.

IMG_6729Se lige mig

IMG_6725

Helt glad i det

I aften er planen at spise mexikansk, som alle larmende råber op om, at man skal prøve. Hvis vi er gearet til det, tror jeg vi skal have nogle sjusser på en af de virkelig mange fine barer, der ligger over det hele herovre. Jeg tror aldrig vi har indtaget så få sjusser, som på den her tur. Det er bare ligesom man bliver så stopfodret med indtryk i løbet af dagen, at man ikke kan klemme en dråbe mere ned, når klokken rammer 21. (#Yolo#notsoyolo)

IMG_6737Vi har goshet ret meget over de store, flotte brandbiler. Man kan bruge dem som spejl jo!

I morgen har vi vores tur til Alcatraz. Kald mig nem turist, men jeg glæder mig som en fange der skal løslades, til at se The Rock. Vi skal selvfølgelig også hen og knipse den mest fotograferede bro i verden og ellers tror jeg bare vi skal dappe rundt og snuse, inden vi skal videre på vores tur.

IMG_6732LA er fladt. San Francisco, not so much

San Francisco er hyggelig. Der er en vis charme og varme over byen, som minder mig ret meget om København. Men jeg er ikke blæst bagover, må jeg indrømme. Måske lige præcis fordi her minder mig så meget om hjem. Faktisk er LA og omegn meget mere mig (varmen inkluderet). Men jeg er glad for at vi har været her, for det er noget jeg har haft lyst til i årevis.

IMG_6717Pænt!

Næste stop på ruten er Palm Springs, på torsdag. Dét bliver fedt!

IMG_6705Nå ja. vi var jo i biffen og se ‘The Visist’ da vi stadig var i Hollywood. Virkelig klam film. Men super, super fed! Do it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En California historie #4 (forsinket)