En California historie #3

En California historie #4 (forsinket)

IMG_6668Dårlig kval billede – men vi var der

IMG_6665

Virkelig svært at fange stemning på billeder. Dét her sted skal bare opleves

IMG_6664

Man tager IKKE på Rainbow og bestiller en salat. Burger og Philley cheese steak

IMG_6667

Og Sunday Deluxe til dessert

Sunday hangin’ in Hollywood. Det må være den mest beskrivende overskrift. Vi har været ret toast i dag, selvom vi ikke endte med at besudle os i alkohol i går. Faktisk var vi en lidt svag udgave af os selv på festfronten, men det der jetlag/nye indtryks show er lige i røven på os hele tiden.

IMG_6675Træt, men glad og lykkelig

(Faktisk troede jeg at jeg havde postet det her indlæg d. 14 – for det var ligesom det den sagde. Det havde jeg så ikke. Sorry)

Det startede ellers ret godt, med både bobler og bedste intentioner på terrassen, inden vi havde vores bord på Rainbow Room kl. 21. Dét var til gengæld en ret sjov oplevelse. Omend det stank lidt af turistfælde, var det jubleren at observere Motley Crew wannabes hænge ud med deres plastik opererede groupies, der gav den op i imiteret slangeskinds kjoler og perlemors besmurte, opsvulmede læber.

IMG_6677

Blue skyes and breakfast

IMG_6678

Fint, ik?

IMG_6680

IMG_6681

Sjusserne bestod af ren sprut, blandet op med én dråbe mix og maden efterlod en fedtlegering i hele svælget, som end ikke de spritbefængte sjusser kunne rode bod på. Måske var det også kombinationen af de to ting, der gjorde at vi var køjeklare efter sidste synk.

IMG_6684Sejt

Vi gik forbi Whiskey A Go Go, men nægtede simpelthen at betalte 20$ pr. næb, for at komme ind og høre Blink 182, the early days. Heller ikke The Viper Room forsøgte vi os på, da det crowd der residerede udenfor, egentlig mest mindede om køen til Crazy Daisy i Vejle. I stedet nappede vi en sjus på en typisk Hollywood restaurant, inden vi kastede kappen og daffede hjem i seng, hvor Sir.Hannibal Lector lullede os i søvn på Flix. Det var en ret perfekt aften, faktisk.

IMG_6686Love it!

IMG_6695

Kunne stene på det der i flere timer

I morges spiste vi morgenmad, the american way, på en rigtig diner. Jeg elsker det shit, altså. Det er dejlig uprætentiøst, maden er uovertruffen og kaffen rygende varm – hele tiden. Da vi havde spist os trillende, rullede vi videre til The Grove, for at suge noget ægte Beverly Hills stemning til os. Lidt light shopping og en gåtur rundt og så videre til K-Mart og Walmart, som jeg kunne bruge tiiiimer på at gå og snuse rundt i. Min mand, not so much, men han skulle næsten have en medalje for tålmodighed uden et kvæk af brok.

IMG_6687Nå ja, vi var også forbi et form for loppemarked/street sale

IMG_6688

Det var tortur

IMG_6692

Virkelig! Både Rob og jeg har en ting for lopper og især bogstaver. De her kostede en slik

IMG_6693

Var SÅ tæt på

Hen af eftermiddagen blev vi sultne, men det rodede en omgang sushi heldigvis bod på. Man spiser heldigvis ret billigt herover, så det kan vi ligeså godt udnytte mens vi er her.

IMG_6702Urth

IMG_6704

… og mere mad. Træning er ved at være ønsket

Da vi nåede tilbage til vores dejlige hotel, snuppede jeg en god lang lur, som egentlig kun blev afbrudt, fordi Robert vækkede mig. Nok meget godt, ellers falder jeg aldrig i søvn i nat. Spørgsmålet er om jeg overhovedet gør det. Vi har nemlig booket billetter til ‘The Visit’. En eller anden top klam gyser, som jeg pt. ikke er sikker på, er verdens bedste ide at se, når man er mig. Oh well, jeg synes det er sjovt at prøve en biograftur herovre og det passer meget godt til mit søndagsmood, som ikke er meget anderledes end havde jeg været hjemme. Altså på nær det alt afgørende faktum, at jeg ikke skal på job i morgen.

IMG_6683Our ride

Aftensmaden indtog vi på Urth og det skuffede ikke mindre ved andet besøg. Lige nu sidder vi på Starbucks på Sunset Bl og drikker aftenkaffe, inden vores film ruller kl. 22.30.

IMG_6673Over & Out

I morgen rykker vi videre til SF. Egentlig er jeg slet ikke klar til at forlade Hollywood, men jeg glæder mig til at opleve noget helt andet og noget, som jeg har drømt om i årevis.

Jeg.Kommer.Aldrig.Hjem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En California historie #3