Skal vi så være fede nu?

Ferie refleksioner midt i en brydningstid

IMG_6089Min mor havde gemt en helvedes masse dyrekort – det er åbenbart stadig et hit?

Ferien er forbi og hverdagen har igen meldt sig. I går stod den på træning efter arbejde. Selvom jeg ikke har gået specielt meget amok udi feriegodter og også var temmelig aktiv i uge 1, lever man bare på en anden måde når alle rutiner bliver skudt til hjørne. Nåh ja, så tror jeg heller ikke der er gået én dag, hvor jeg ikke har fået rødvin – eller sjusser.

Det har været gode 2 uger for mig. Når vi har børnene for os selv i 14 dage, når vi at komme ind i en rytme der er fuldstændig vores egen og det gør noget virkelig godt ved vores sammenhold. Der er tid til at nå dertil, hvor man virkelig slapper af omkring hinanden og for mig betyder det, at jeg får lyst til at bruge tid sammen med de små på en helt anden måde.

Især den lille og jeg har rykket os på denne ferie. Det er lidt som om, vi har smidt den sidste rest af ’tilbageholdenhed’ for hinanden og vores forhold er blevet meget naturligt. Det gør mig virkelig glad (og en lille smule stolt).

IMG_6174Hvis ikke rødvin – så sjusser

Samtidig er jeg endnu engang blevet bekræftet i, at jeg har giftet mig med en sand trooper. Vi har talt rigtig meget om, hvordan vi skal angribe de udfordringer vi har i vores lille familie. Han er lydhør, ærlig og lader mig få afløb for alle mine frustrationer. Selv dem der ligger helt nede på bunden i skyggesiden. Det er simpelthen så fedt, for hvis vi er et team omkring børnene, får vi også de bedste resultater.

Det er lidt som om vi står midt i en brydningstid og jeg er virkelig spændt på at se, hvor vi bliver ført hen. Øglerne bliver større og teenageblodet begynder stille og roligt at syde. Jeg kan se glimt at oprør og rebeller, allerede nu. Jeg har min rustning klar, min egen teenagetid i erindringen, gode råd ved hånden og en tålmodighed der er blevet arbejdet på i snart 31 år.

IMG_6052MERE.FERIE.TAK!

Jeg håber i bliver hængende så jeg har nogen at læsse af på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi så være fede nu?