Storebror er hjemme

Rejseoverflod og ferie rødvin

IMG_4406Gymnastikskinker – de kommer til at gøre nas i morgen!

Endelig påskeferie. Det er dejligt. Lige så dejligt som det er, at det er lyst om aftenen nu. Hvis så bare den der rævetandsskarpe kulde ville skride, så er vi ved at være der.

Jeg har fejret feriens komme med en omgang træning og så har jeg købt 2 billetter til Le Pari’. Som tidligere nævnt har min dejligste veninde en fransk kæreste, der bor i Paris og over vin og gak i lørdags, besluttede vi, at vi måtte forenes alle mand i byernes by. Så vupti, 2015 blev endnu et rejseår med både London, Berlin, Østrig, Paris og USA i sigte. Jeg elsker det!

IMG_4408Paris om sommeren – amn jeg får susen i maven

De små dribler rundt nede i gården (det minder om sommer) og Sir.Rob spiller bold. Jeg stener Nak & Æd og bukker snart under for min ustandselige lyst til rødvin. What the heck – det er vel ferie?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storebror er hjemme