LA needs

Skal, skal ikke?

IMG_6155VIGTIGT at ham her er tilbage!

Jeg koger ihjel! Vores lejlighed minder mest om Saharas ørken, selvom vinduerne er åbne. Interessen for at bevæge sig ud i en brise der kan virke kølende, har været lig 0! Det føles som om det er 1 måned siden jeg sidst har set Robert, hvilket måske er forklaringen på at vi først kom i seng kl. 03 i nat. Utroligt hvor meget der egentlig kan ske og som skal opsummeres, på bare 2 dage.

De små havde, som 2 hjemvendte business basser, begge aftaler kl. 10 i morges. Rob stod for aflevering, mens Heksen bevægede sit korpus ind på sofaen, hvor jeg splattede ud i et par timer (heldige Hanne). Øh, for så at slæbe mig tilbage i sengen til en lur (!!).

Begge børn er væk indtil i morgen, hvilket giver min mand og jeg mulighed for at agere normalt københavner par igen. Much needed – men lige nu kan vi ikke rigtig tage en beslutning om hvad vi egentlig er mest til.

Jeg har slettet feriespor og gjort klar til 2 ugers arbejde, inden turen går til Paris. Måske et bad og noget krudt i skalle kan træffe beslutningen for mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LA needs