I'M BACK!

De bedste læsere

IMG_6098Jeg tror faktisk det er en del af pensum på mit kommende studie. Det er simpelthen sådan en fin tanke

Nu er det jo ikke fordi jeg er blogger på niveau med Frk. Vang, der har en halv million læsere om måneden. Men hver og en jeg har, er jeg dybt taknemmelig for. Jeg elsker at i læser med og endnu mere når i smider en kommentar, eller en mail. Det går lige i det lille heksehjerte.

Da jeg returnerede til reden i går og tømte postkassen efter små to uger, fandt jeg noget der gav lidt vand i øjenkrogen.

Der er simpelthen en læser der har sendt mig en gave. Fandme ja. Hun har tænkt på mig, puttet en bog i en kuvert, købt et frimærke og smidt pakken i en postkasse. Det slog mig lidt ud – på den gode måde altså. 1000 af hjertet tak for det.

Nu er det her ikke en opfordring til at i skal sende goodies min vej, det er bare en ydmyg tak. Tak fordi i læser med og udelukkende er positive i jeres meldinger.

Tak!

3 kommentarer

  • Denice

    🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Det mindede mig lige om, at jeg skulle huske at fortælle dig, at jeg faktisk drømte om dig i sidste uge!! På vores ferie, som langt fra åndede lykkelig idyl men mange udfordringer og frustrationer, som jeg forsøgte at holde nede. Det betød åbenbart at jeg om natten i mine drømme lettede mit hjerte til bonusheksen, som var hun en kær veninde – som rent faktisk kunne forstå mig!
    Anyway, du er inspirerende og min yndlingsblog – tusind gange mere interessant end frk. Vang 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Når man optræder i andres drømme med positiv effekt, så ved man at man har ‘made it’ 😀 Tak for dine søde kommentarer Maria. Især den sidste går direkte ind i det blødeste indre :*

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M BACK!