En Østrig fortælling #1

Flot Ninna!

IMG_5616Rødvin og vandreplanlægning

Som sagt kørte vi først til Sønderborg, inden vi drog afsted fredag nat. Mine forældre havde sørget for aftensmad, madpakke – og gode råd, da de er temmelig erfarende vandringsmænd. Så er det i øvrigt også dem der har anbefalet os, at tage lige præcis hertil hvor vi er nu.

Jeg har vist før nævnt, at jeg godt ved hvor min trang til rødvin og hyggesjusser stammer fra. Og endnu engang blev jeg bekræftet. Vi havde planlagt at krybe til køjs kl. 22, for at få 4-5 gode timer på øjet, inden vi skulle køre det lange hug.

I stedet drak vi 3 flasker rødvin (altså mest mig og de gamle) og gik i seng kl. 00.30, for så at stå op igen kl. 02. Jeg troede jeg skulle dø, da jeg vågnede. Jeg havde kvalme, det hele snurrede rundt og jeg kunne ikke finde ud af om jeg var på månen, eller i Østrig.

IMG_5612

Min far guider os i vejen herned og giver tips til fede vandreture – jeg var sgu lidt lost og tænkte mest på, hvornår nogen fyldte min kop op igen. Seriøs type…

Jeg har aldrig været en særlig eminent sover og da slet ikke med tømmermænd. Det betød så, at jeg nærmest ikke sov på hele turen og var temmelig klatkaget!

Flot Ninna. Virkelig flot – og voksent!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Østrig fortælling #1