Børn som ludobrikker

De skal tjekke mit hoved

HovedThere is the proof

Tilbage i oktober var jeg indlagt på neurologisk afdeling på Riget, fordi mit hoved havde sin egen fest. Jeg har lidt af migræneanfald siden jeg startede i gymnasiet og selvom jeg ikke er ramt så ofte, panikker jeg hver gang det sker. Jeg lider nemlig også af det man kalder aura, som betyder at ens syn bliver sløret og utilregneligt. Det er lidt ligesom at kigge ind i et kaleidoskop – eller bare som om man er ved at blive sindssyg og blind på samme tid.

Normalt går det i sig selv efter et par timer og en lur og jeg slipper med en dræbende træthed.

Tilbage i oktober blev det ved. Og ved. Og ved. Og til sidst ringede jeg til lægen, der ringede til neurologen, der indlagde mig. I en lille uges tid. Scanninger, øjen-tests, blodprøver, flere scanninger viste heldigvis ikke noget og til sidst udskrev de mig med beslutningen om at jeg skulle konsulteres af dansk hovedpinecenter (I shit you not- det hedder det). 14 dage efter fik jeg indkaldelsen – til juli måned? Fra oktober til juli.. 1, 2, 3.. 8 måneder!

Nu er dagen så næsten kommet. På torsdag skal jeg ud på Glostrup hospital og have tjekket skallen. Ikke for at være pessimist – jeg har bare så svært ved at forestille mig hvad de kan gøre? You know? Nogen der har været der?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn som ludobrikker