Støvledruk, Playmobil gemme og hønsesalat

Oprahs hoved og et strejf af glimmer

Flotte Rob

Apropos glansbillede – Hello Mr.Rob 😉

Hello, pissemyrer. Seriøst, alle mennesker er bitte små i disse dage, for mig. Mit nutella/brød/alko/kage voldtægtstogt i weekenden, har efterladt mig med mere vand og luft i kroppen, end Oprahs hoved. Ikke videre behageligt.

På den måde er min krop bare en ussel bitch. For det første kræver den meget træning og klidkost, for ikke at fremstå som en hvalpet teenager og når den så endelig får det den allerhelst vil have, (nutella, hvedemel, nutella, E-snoller, nutella, kager, nutella) kvitterer den med at efterlade min mave som en stakkels, sulten, lille negerdrengs. (Hvor paradoksalt, hm?)

Nå, la la la. Det var det hele værd og næste gang bliver det lige så godt. Træning senere skal nok få bugt med den badebold.

Sarah kage

Altså, jeg var jo ikke den eneste der havde bagt til B’s fødselsdag. Og man smager på alt – 2 (okay 3) gange!

Jeg synes i øvirgt, at enormt mange poster azurblå feriebilleder fra fjerne kyster og jeg får en svær trækning i højre øje af misundelse, hver gang. Mit blege hylster hysseskriger på varme briser og lune dage. Men så kom jeg lige i tanker om, at vi faktisk skal 3 uger til LA. Ja ja, om et halvt år – men vi skal det. Og Østrig også. Og midt i min optur fik jeg en SMS fra min søde mand, om at vi skal i Det Kongelige Teater med middag på Tonys først, næste lørdag. Så kan alle de der bountybilleder være hvad de er – glansbilleder som jeg ikke vil bytte for mit eget… det er nemlig flottest og har mest glimmer på. Hæ.

De små er sendt hjem til deres mor i dag og der kommer til at gå lidt længere tid end normalt, før de igen indtager Nørrebro. De skal nemlig på skiferie fra på lørdag og en uge frem. Jeg synes det er virkelig fedt, at vi har et samarbejde hvor vi kan flexe og få tingene til at gå op fra case til case. Jeg tror faktisk ikke engang at de små bemærker det, fordi de har det godt begge steder og fordi alting sker glidende. Jeg håber det kan blive ved med at være sådan – altid!

Sommerhus

Det der – bare et par dage dér, med sol… og kage..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvledruk, Playmobil gemme og hønsesalat