Flødeboller (med karamel) og rød cykel

En kærlighedserklæring

Okay!! Jeg har en tilståelse. Jeg er forelsket i andre end min mand. Men altså, det har jeg været hele livet, så det er ikke utroskab som sådan.

Min kærlighed til kage er enorm. Jeg ELSKER kage. Næsten alle slags kager. Jeg elsker at se på dem, spise dem, men også lave dem. En lang periode lavede jeg kager hver eneste dag, til stor fornøjelse for mit arbejde. Siden Robert kom ind i billedet, er aktivitetsniveauet omkring at klappe kage dalet væsentligt.

Jeg har lavet et lillebitte udpluk af nogle af de kager jeg har lavet – og taget billeder af. Engang var det nemlig også en hobby, som jeg overvejede at drive længere end ind i mine kollegers mund. Anyways, se med… Men jeg advarer mod instant sukkertrang.

IMG_5466

Bananbrød med kokus og chokolade

IMG_3985

Hjemmelavet snickers – så meget bedre end den ægte vare!

IMG_3319

Pandekager! Det skal jeg snart have igen. Med masser af is, sukker og hindbærsyltetøj

IMG_3256

Den har i vist set før. G’s halloween kage

IMG_3232

Drømmekage og hindbær cheesecake

IMG_2885

Romkugler. Ligner de ikke den ægte bager vare?

IMG_2904

Cheesecake igen. Altid med bastognebund

IMG_2798

Lagkage med flødeboller, hindbær crumble og daimlag!

IMG_2794

Cookies med hvid chokolade

IMG_2793

Brownie med hvid chokolade og mandler

IMG_2791

Lakrids marengs

IMG_2789

Drømmekage med mere fyld end bund (tog måske liiiidt overhånd)

IMG_2609

Surprise kagen. Jordbær og vanilje mousse indeni

IMG_2576

Melder pas – kan simpelthen ikke huske hvad det her er. Men jeg vil godt ha’ et stykke

IMG_2570

Peanutbutter cookies

IMG_2542

Lemon cheesecake

IMG_2785

Overdådig chokolade/bær lagkage. Med 4 lag

IMG_2494

Citronmåne i knæ over glasur overload

IMG_2474

Studenterbrød! Åh

IMG_2356

Profiteroles

IMG_2330

Den famøse cheesecake, igen

IMG_2258

Den bedste brownie nogensinde lavet. Karamel brownie. Jeg havde lige været i Florida og købt sån’ nogle karamel chokoladeknapper med hjem. Shit den var god!

IMG_2199

Makron muffins

IMG_2281

Gulerodskage med jordbær overtræk

IMG_1968

Cinanmon buns

IMG_1857

Små chokolade muffins

IMG_1868

Små chokolade muffins med fyld

IMG_2210

Fastelavnsboller med dobbelt creme og marcipan (inden glasur – jeg ELSKER glasur)

IMG_2178

Okay, den der cheesecake er eftertragtet

IMG_1181

… jeg sagde jo jeg elsker glasur

IMG_1116

Cookies med dobbelt chokolade

IMG_1440

Mazarin kage! LOVE

IMG_0157

Lille kage kreation af ‘hvad skabet byder’

IMG_1839YNDLINGS KAGEN OVER DEM ALLE! HINDBÆRSNITTEN!!

2 kommentarer

  • Kat

    Åh, de der cheese cakes ser fantastiske ud (sammen med alt det andet)! Vil du ikke smide en opskrift på bloggen en dag?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Det er den bedste, jeg lover det! Prøv selv her.

      En pakke bastogne kiks (minus 3 stk.) knuses til pulver og blandes med 50 g. sukker. 110 gr. smeltet smør røres i og fyldet ‘stampes’ fladt i en smurt springform. Stil den i køleskabet, mens du laver fyld. 4 pakker fuldfed neutral creamchesse blandes med 200 gr sukker og 3 spsk mel. Under omrøring tilsættes 5 æg, 1 af gangen. ca. 150 gr. optøede jordbær (eller hindbær, eller skovbær eller blåbær, eller..) blendes med et godt skvæt fløde og en god tsk. vaniljesukker, bær blandingen røres i cheese blandingen. Put fyldet på bunden og bag kagen i 15 min. ved 175 grader. Skru derefter ned til 120 og bag videre i 60-80 minutter. Den skal helst være lidt fugt blævrende i midten. Til sidst røres 250 ml fuldfed cremefraiche op med en god tsk. vaniljesukker, det puttes på kagen og den bages i yderligere 10 min. Et voila, 1 stk. virkelig god kage. Ps, lav den dagen før – så bliver den bedst.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødeboller (med karamel) og rød cykel