Thailand paradis #2

Thailand paradis #3

img_0584

Gry er den bedste til bare at ligge og snakke med sine sager. Prisværdigt, især når man er på ferie

Godmorgen fra 30 grader kl. 10. Her har vi været oppe siden kl. 07, da Gry var frisk efter 11 timer på langs. Her er stadig vidunderligt og mit fravær i går skyldtes egentlig mest, at jeg var væk fra internet det meste af dagen. En dag der i øvrigt bød os et lille bræk, fra det slumrende resortliv vi mæsker os i.

Gry var klar til nye udfordringer allerede kl. 06, så vi var de første til at svine tallerkner til i morgenmads restauranten da kl. slog 07. Efter 2 dage med uafbrudt daseri, følte vi os parate til at se andre omgivelser af øen Krabi. Efter lidt votering indbyrdes og med personalet, blev vi enige om, at tage et smut til Ao Nang. Det er begrænset hvad der er muligt, når man har sådan en 7 måneders flæskesteg med i bagagen, så en hel dag på en båd, som måske kunne have været meget fedt, var udelukket. Da vi alle var pakket og klar nogle timer senere, blev vi hentet af en privat chauffør her på stedet og fragtet til nerven af det populære sted. Det var trippet pludselig at være blandt biler, os, larm og liv der foregik i et noget højere gear, end det vi kom fra. Vi aftalte med chaufføren at hun (ja, hun), skulle hente os igen kl. 16 og så gik vi ellers i gang med at udforske de mange små shops med tingel-tangel, som man kender dem fra Tyrkiet og diverse andre charter destinationer. Ikke noget ondt om det. Jeg er en total sucker for gøgl og bras og havde det som om jeg var i slaraffenland. Okay, alle de der kopivarer hvor Nike swoshen er lige lidt for lang, Adidas striberne skæve og Supreme mærket underligt strukket, er ikke lige mig, men det gik vi bare i en fin bue udenom. Punge i forskellige størrelser, toilettasker i sjove mønstre, tasker i neon broderi og shampoo, balsam, hårkur, masker samt diverse cremer, der alt sammen dufter himmelsk af kokos, er til gengæld lige nøjagtig mig. Så jeg købte gjorde jeg, selvfølgelig ikke uden at udnytte mine evner udi kræmmeri, til personlig, stor fornøjelse. Stik mig en stand på Hjallerup marked. Da sulten meldte sig, fandt vi et hyggeligt, lille frokost spot, hvor vi gik ombord i diverse karry retter. Serveringer der var halv pris, af det vi betaler hvor vi bor. Man betaler åbenbart prisen på flere måder, når man vælger resort stilen, men jeg er ligeglad. Jeg vil hellere betale dobbelt og bo fredeligt og uforstyrret, end at feriere i os og falske Gucci tasker. Nævnes skal også lige, at selvom priserne er skudt i vejret hvor vi har bosat os, er det stadig Thailand priser og dermed særdeles overkommeligt. Nå, tilbage til Ao Nang hvor vi, efter mad og shopping, var svedige, trætte og klar til at komme tilbage til eksil. Vidunderbarnet klarede turen så fint og brugte det meste af tiden på at charme hele byen, fra tronen på hjul.

img_0587

Ao Nang

img_0588

…. og shops

img_0589

Gry i voksenbaby stol

img_0798

Smukt var der

img_0804

Seee lige. I det tykkeste broderi

img_0805

Den her skal næsten ses live

img_0802

Trætte to

Retur på vores sted røg Gry på hovedet i en eftermiddagslur, mens hendes far og jeg gjorde ditto i en pool. Fra vores helt egen poolkant udnyttede vi happy hour og fik således serveret to kølige Mai Thais fra vores helt egen tjener, der uden pis, ligner Pharrell Williams – the Thai version! Mens vi slikkede det sidste sol i os, nåede vi lige at snave lidt med munden fuld af sukkerdrik, i uforstyrrede 30 min. Der er tidspunkter i livet, hvor alt går op i en højere enhed. Hele den her tur, er sådan et tidspunkt og jeg lapper det hele i mig. Råt! Da Gry atter var klar til et par timer oprejst, strøg ved ned og spiste aftensmad, akkompagneret af ekstra sjusser, i den smukkeste solnedgang jeg til dato har set. Hele dagen blev sunket med en is og da den lille var faldet til ro tilbage på værelset, lavede vi hjemmebiograf i vores palæ af en seng, indtil vi begge faldt omkuld, helt udmattede. Hvis i sidder savlende af misundelse og med en lille smule skummende mundviger, bebrejder jeg jer ikke. Pt. er jeg jaloux på mit eget liv og jeg har aldrig nogensinde lyst til at returnere tilbage til civilisationen.

img_0803

Apropos at se live

I skrevne stund har Robert lige fået Gry til at sove, efter hendes morgen bade tur og en mundfuld grød. Nu er det min tur til at agere badedyr, inden hun igen er klar til at blive underholdt.

img_0812

Gladeste baby

 

img_0801

Hun elsker vand! Elsker

So long friends.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand paradis #2