De 5 vindere

Thailand paradis #1

img_0489

Udsigten fra min plads pt.

WE HAVE ARRIVED! Sikke en tur! Faktisk ankom vi i går kl. 18, lokal tid, men der var andre og mere basale behov der skulle dækkes, før jeg kunne forsvare at hakke i tasterne. Lige nu er kl. 12.30 og jeg sidder og glor på en bounty strand, hvor bådene vugger sløvt i vandkanten, brisen er let, temperaturen 32 grader og palmerne kæmpe. Ved siden af mig står en iskold Mai Thai og i poolen bag mig plasker min mand rundt med min lille baby, efter en god, lang lur i klapperen. LIFE, hva’?

img_0508

UV dragt skal der til

Nå, men vi måtte altså en del anstrengelser og ligeledes prøvelser igennem, før vi nåede til paradis. Det var en lang tur. Længere end jeg havde troet. Ikke i længdens forstand, nok mere i omstændighedernes. Vi tog hjemmefra kl. 13.00 søndag og landede på Krabi kl. 16.00 mandag. Så er der tidsforskelle og alt muligt knas, jeg ikke lige kan overskue at mellemregne med, men alt i alt var vi nok på farten i 24 timer. Gry sov ca. de 7 af dem. Syv!! Vores lille menneske er ikke god til at sove, når der sker ting og sager der er værd at udforske. For Gry kan en dims på den lille seng vi havde fået i flyveren til hende, være grund nok til at skippe et hvil. Det kombineret med mange mennesker, lyde, lys, andre babyers gråd og generelle forstyrrelser betød, at hun kun powernappede og moslede så for resten. Det var temmelig hårdt for forældrene, da der ikke er uanede mængder at fræse rundt på, i sådan en luftmaskine. Til sidst var hun også så træt, at det kammede over i gråd og fortvivlelse og et par gange i går, var vi dé der forældre! Dem, hvor man tænker ‘så få dog for helvede jeres unge til at holde kæft’. Ikke særlig fedt, men heller ikke særlig meget at gøre ved det.

img_0464

Farvel regn

img_0468

1. klasses type

img_0010

Rejsen er i gang

img_0013

På første fly havde vi ‘masser’ af plads, til at Gry kunne abe rundt på gulvet

img_0027

I den lille seng var hun mest interesseret i at se hvad der skete over kanten

img_0473

Mellem landing. Endelig fandt hun lidt ro i sin fars arme

Da vi endelig landede på Krabi, skulle vi stå i kø, i hvad der lignede flere timer, for at få lov til at komme ind i ris og karry land. Jeg var ikke mange potter pis værd på det her tidspunkt og det var resten af min lille familie heller ikke. Vi prøvede et par gange at trække baby kortet, men de var koldere end Ice T, de thaiere. Endelig, til sidst, efter 1 time i kø, i et 50 graders varmt rum, blev vi taget til nåde og slap gennem køen. Da vi havde fået vores bagage, priser jeg mig selv lykkelig for, at jeg havde booket pick-up hjemmefra. Ude i modtagelsen stod nemlig den sødeste lille thai far, klar til at køre os til resortet. Vi gjorde stop ved et lille supermarked på vejen, for at købe bleer, snacks og vand. 1 time senere ankom vi til stedet, der skal huse os de næste 6 dage.

img_0477

Vores værelse – med privat adgang til pool. Genialt!

img_0493

Halløj!

Vi var alle trætte, sultne, bagvendte og møre. Og så skete det, der ikke måtte ske. Gry ville ikke sove! På det her tidspunkt var hun så træt, at hun var nået ind i en anden verden. Cirkus Gry verden. Hun kastede sig rundt i sin lille seng og skiftevis grinede magisk og græd hysterisk. Robert og jeg var på randen af sindssyge og jeg kunne virkelig godt have brugt en voksen til at tage over. Heldigvis var der roomservice og 2 kolde øl i køleren. Da vi havde kastet vores mad og ditto øl ned, faldt Gry også endelig i søvn. Eller, hun kastede sig selv rundt indtil hun gik kold midt i et styrt. De første timer vågnede hun en milliard gange og til sidst røg hun over på prinsesse pladsen i vores king size seng. Dét virkede. Hun sov fra 21-09 med 2 spise pauser. Fair nok, hun har vel været smadret som en 16årig teenager, forvirret og diffus over varmen. Ærligt, havde jeg det sgu lidt på samme måde. Jeg vågnede i nat og var ved at gå i panik, fordi jeg slet ikke kunne finde ud af hvor jeg var.

img_0488

Frisk og klar igen

img_0497

Like a BOSS!

img_0498

Skål og velkommen

I morges så alle mand lidt lysere på projektet. Vi fik pakket ud, smurt os ind i solcreme og driblede så ud for at inspicere det kæmpe resort vi er på. Det er faktisk løgn hvad jeg siger. Vi nåede til morgenmads restauranten, hvor vi nød godt af de mange tilbud, og derfra røg vi direkte i strandbaren, hvor vi ikke har rykket os fra. Frokosten er netop slugt og nu er det atter tid til hvile for den bette og jeg skal… jeg skal ingenting!

img_0514 Lunch. Ja ja, Rob fik rød karry..

Det kommer til at blive SÅ godt det her, det ved jeg bedre nu, end jeg gjorde i går.

img_0028

Vi var lidt trætte i morges

img_0031

Lille basse

Følg med – det bliver en fest.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 5 vindere